tag

RAINBOW COLOR TAG

7:42 PM


Za tag zahvaljujem Lidiji i Tanji sa bloga Good morning, gorgeous! i Ani sa bloga Anin Avon kutak, obavezno pogledajte kako su one odgovorile na tag! :) Neću navoditi nikoga, jer je ovo nešto što dugo kruži blogosferom i verujem da je većina devojaka odgovorila. Ko još uvek nije, tagovan je!

Crvena


Crveni lak je nešto što uvek volim da vidim na svojim i tuđim noktima, dok mi je sa druge strane to najomraženija boja. Mislim da nemam, niti sam ikad posedovala odevni predmet u pomenutoj boji. Maybelline Colorama lakove volim jer je jedan sloj dovoljan da se dobije puna boja, ne farba nokatnu ploču, odgovara mi cena, četkica.. Jedino što mi se ne dopada je to što se prilično brzo zgusnu i uspem da potrošim samo polovinu svake bočice.

Narandžasta


Izvikani Maybelline baby lips je konačno dospeo i na moj blog. Mackala sam ih i volela u tajnosti, jer sam dobijala napad besa kad god ih vidim na nekom od svojih omiljenih domaćih blogova. Sad, kad su se strasti malo smirile, moram da kažem da za njima rado posežem, a najčešće baš za ovim sa slike (Cherry me).

Žuta


Ovo je nešto što koristim gotovo pri svakom šminkanju. Dugo sam tražila kvalitetnu mat vanilastu senku koja će služiti kao baza ili samostalno na pokretnom delu kapka. U postu kupovina šminke preko foruma ana.rs sam detaljno objasnila kako sam do nje došla, jer Nouba kozmetike nema baš na svakom koraku. Od Jelene sa bloga Dressing case sam dobila još jednu i čula da ih ima na sajmu kozmetike, tako da ću ih sigurno potražiti.


Zelena


Krema koju sam nedavno otkrila, zahvaljujući jednom od bezbroj predivnih druženja u organizaciji parfimerije Metropoliten, i u najkraćem mogućem roku zavolela je WELEDA Skin Food. Izuzetne gustine, neverovatne hidratacije i čarobnih moći, slobodno mogu da kažem. Mislim da nikad pre nisam koristila bolji proizvod za negu suve i ispucale kože. Zimi ponekad imam problem sa suvom kožom šaka, pa dolazi do toga da mi se prave ranice na prstima i dlanovima, koje samo pantenol može da zaleči. Nadam se da ću redovnim korišćenjem ove kreme u budućnosti izbegavati pomenutu avanturu, a posebno mi je drago zbog neodoljivog citrusnog mirisa i što je koža upija u rekordnom roku.

Plava


Kod mene je plava boja sinonim za La Roche-Posay, a ako baš moram da biram - nek to bude Effaclar Duo + kao nužno zlo. Trenutno ga ne koristim, već testiram dve druge kreme, ali čim imam neki problem na licu to je prva stvar za koju ću se uhvatiti. Odlična krema za masnu i kombinovanu kožu, može da se koristi na celom licu ili ciljano na problematične zone, jedna od dve kreme koje mi odgovaraju kao podloga za šminku (druga je Weleda fluid od Irisa), smanjuje crvenilo za manje od 12h... Jedan od top 5 proizvoda za ceo život!

Ljubičasta


Omiljeni dekorativni proizvod za usne 2014. godine je definitivno AURA absolute Matte ruž broj 612 Matte Mess, pisala sam već recenziju - OVDE. Obožavam ovaj tečni ruž jer je nijansa prelepa, dugotrajan je, pristupačan, ne isušuje usne, mat je, plavi podton čini da zubi izgledaju belji.. Probajte ako već niste!

You Might Also Like

22 comments

  1. Spremam se da kupimm ovaj Aura sjaj ali nekako uvek kupim nešto drugo, takva sam šta ću kad odem u radnju izgubim se jadna od ljubavi prema kozmetici. :D

    http://maricorner.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tečni karmin sa mat završnicom, kakav sjaj bre :D Kupuj odmah i javljaj utiske :)

      Delete
  2. Super proizvodi, i ja volim bas taj crveni Colorama lakic. Jedino se za Babylips ne slažem, tu vidim da su mišljenja podeljena, nekima se bas dopadaju a eto meni nisu ništa posebno, jedino sto je ambalaža slatka. Sve u svemu, lep post, volim šarenilo :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odlični su Colorama lakovi, a ne primećujem da ih mnogo devojaka koristi.. babylips je okej, ne bih ga nikad uvrstila u favorite, ali kad je reč o narandžastim proizvodima nemam baš nekog izbora :D volim slatko pakovanje i prijatan miris.. Hvala tii! :*

      Delete
    2. U pravu si, sad baš kad razmislih nisu Colorama lakići nešto popularni. Šteta.. Bitno da smo mi zadovoljne :D
      Apel kompanijama da pojačaju proizvodnju narandžastih proizvoda :D
      Hvala tebi, divna si <3

      Delete
    3. Shhhh, taman više za nas 3:) go orange! :D ♥

      Delete
  3. Ne znam da li si čula, ali nouba kozmetiku možeš naći u jednoj parfimeriji u naselju Braće Jerković. Eto odlične prilike da nabaviš još nešto ako si iz Beograda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Proguglaću malo, odgovara mi lokacija :D Hvala na info!

      Delete
  4. Super post! :) I ja nisam podnosila ove Maybelline baby lips labela, ali bas sam cherry me kupila odavno i malo je reci da ga obozavam. Takodje imam Aurin tecan ruz, ali ne ljubicasti vec 609 Candy Pick i stvarno je dobar i dugotrajan.
    P.S. Uzivam u tvojim postovima, obraduj nas jos nekim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala!! :) meni je Cherry me divan, čak mi je i hidratacija okej.. Meni su ovi Aura tečni ruževi otkriće godine :D Još jednom zahvaljujem na lepim rečima, potrudiću se da budem redovnija :*

      Delete
  5. obožavaaaam Cherry me :D :D <3
    zainteresirala si me za Weleda skin food :D jer i sama zimi imam problema s ispucalim rukama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jedini normalan baby lips :D Weleda je odlična.. takođe dobre kreme za veoma suvu kožu su L'Occitane i Dermix. Ako ti imaš ti neki predlog, slušamm :*

      Delete
  6. WELEDA Skin Food - odlična kremica, koristila sam je. Lijep post draga. Pozdrav. :*

    ReplyDelete
  7. Lak je predivan <3 kao i ovaj aura mat ruz, predivna nijansa :)

    ReplyDelete
  8. Da li mozes da mi preporucis neku nocnu kremu za masnu kozu koja nije komedogena? :)
    Da li je to mozda ova WELEDA Skin Food iz ovog posta?
    Hvala unapred! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Weledin dnevno-noćni fluid od Irisa za kombinovanu kožu :) Može da se koristi čak i kao podloga za šminku, fenomenalan proizvod!!

      Delete
  9. Ahahah koja kolekcija LRP-a :D Svaka cast! :) I ja obozavam crvene lakove :)

    ReplyDelete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook