NOVO

New in #2

7:56 PM






1. Women secret neboplavni neseser sa belim zečevima koštao je oko 800 dinara i smatram ga fenomenalnim ulovom. Jurim ovako nešto već nedeljama i baš nakon što sam izašla iz Sephore u toku shopping night-a, uputim se kući i zadržim se u WS-u. Na etiketi piše da košta 17e, tako da je verovatno bio oko 2000 i uhvatila sam ga na sniženju sniženja.





2. Aura blot papirići su FENOMENALNI! U pakovanju ih stiže 50 i očarali su me! Ne pipnu mi puder, matiraju i pokupe višak sebuma. Cena je oko 220 dinara.



3. Balea 3u1 je proizvod sa septembarske wishliste i ne kajem se što sam ga želela. Piling je možda malo grublji za osetljivu kožu, ali meni je odličan. Od kako ga koristim, čini mi se da mi je lice manje masno. Košta oko 350 dinara.

4. Sephora pink neseser (kupljen isključivo za tu namenu) u kom se nalazi Sephorina pufna za kupanje koja inače košta 170 dinara, kao i kupka i mleko za telo od po 50ml. Unutrašnjost nisam isprobala, ali ono što mi je veoma bitno jeste da u neseser mogu da mi stanu apsolutno sve četkice za šminkanje, pa čak i one najduže za usne i obrve. Nije veliki, a opet nije ni toliko mali jer sve u njega staje. Kupila sam ga tokom shopping nighta i cena je bila oko 750 dinara.










5. Essence prah za matiranje i fiksiranje koji kupujem drugi put i neću ga ponovo hvaliti, a zalužuje to. 500 dinara.




6. Garnier roll-on korektor za prekrivanje podočnjaka koštao je oko 500 dinara, njega uglavnom koristim zato što ima efekat hlađenja, a pokrivna moć mu je srednja. 





7. Boreal Body care četka koju koristim za nanošenje pudera u kamenu, apsolutni favorit ovog meseca, cena oko 400 dinara, ne sećam se tačno. 




8. Sephora turpije (2 komada), 400 dinara.




9. Aura četkica za šminkanje koju koristim za nanošenje baze za puder, blizu 500 dinara.




10. Essence četkice za šminkanje, jefitne, a odlične! Svaka košta oko 200 dinara.



Kako vam se čini lista mojih novih proizvoda? Da li ste koristile šta sa liste?

You Might Also Like

10 comments

  1. Super je sve. Drago mi je da si zadovoljna Baleom! :)

    ReplyDelete
  2. Balea 3 u 1 je odlican, posebno kao maska! Sad imam dvije maske ali ta balea ce mi biti alternativa kad ove potrosim ako opet ne dodjem do lush magnaminty...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni Balea 3u1 savršeno odgovara, nastaviću da kupujem :) hvala što čitaš!

      Delete
  3. Jao zelim taj neseser! Precakan je :D
    A turpiju vec merkam neko vreme, nikako da je uzmem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Divan je, ali imam neki predosećaj da će ubrzo da se isprlja (nosim ga svaki dan u torbi na fakultet). Turpiju sam kupila sa drugaricom, kao pola pola :) bolja je od onih koje sam kupovala u Alexandrru, a 200 dinara nije puno novca :) Delta 31.oktobra ili 1.novembra slavi rođendan, biće popust u Sephori (za neke krupnije kupovine, pošto se na turpiji ne oseti). :))

      Delete
  4. neseseri - oba! i sve sephorino! lijepi noviteti :)

    ReplyDelete
  5. Sephorin neseser je bas lep. Balea piling i ja koristim. :))

    ReplyDelete
  6. Meni je lepsi WS neseser, tako da ovaj Sephorin planiram da prosledim :) Sutra idem po Balea tonik iz iste linije, prezadovoljna sam :))

    ReplyDelete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook