NOVO

New in #3

1:33 AM

Ovo će biti mini new in, a ono što vam uskoro spremam je pobednik prošlonedeljne ankete - post MOJA NEGA LICA! stay tuned




1. Tu su dve kutijice za četkicu za zube, preslatke, neophodne, koštaju 40 dinara po komadu.


2. Zatim, kineske trepavice! Od nedavno planiram da naučim da sama sebi stavimveštačke trepavice, ali nikako da odvojim vreme i novac za to. Koštale su 60 dinara po paru.


3. Odmah zatim, tu je i mali Aurin lepak za trepavice, PROVIDAN. Pošto sam apsolutna početnica imam strahove od crnog i belog lepka, pa sam se opredelila za bezbojan. Kupila sam ga na nekoj promociji, koštao je 305 dinara.


4. Apsolutni favorit oktobra, prelepi Aurin She Bunny lak za nokte, broj 028! Košta samo 80 dinara i ne znam ima li šta bolje na ovom svetu za te pare. Prelepa plava nijansa, imate ga u nekom od prošlih postova.


5. Mat završnica od Loreala, kupljen na čuvenoj narandžastoj polici u Liliju za nekih 250 dinara. Odličan, sporo se troši jer uvek ide u samo jednom sloju.


6. Češljić za obrve, Blush 167 dinara.


7. Četkica za nanošenje ruža na usne, Blush 210 dinara.


8. Četkica za blendovanje, Blush 252 dinara.


9. NYX ruž u nijansi STELLA, davno bukmarkovan, još davnije sam ga prvi put poželela i konačno u mojim rukama! Apsolutno ga obožavam i žao mi je što ga nisam ranije nabavila, jer se čini idealnim za leto. Cena 360 dinara. Ambalaža je predivna, malen je i staje i u pun neseser!



(''za dlaku'' viši od Lorealovog top matt)

Kako vam se čini lista? Koristite li vi veštačke trepavice, kakva su vam iskustva?

You Might Also Like

10 comments

  1. Kupila si Stellu!! Bas mi je drago <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tvoj post me je namamio i HVALA ti :D obožavam Stellicu <3

      Delete
  2. ovim plavim Aura lakom baš sve mamite :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah, vreme je da se i ti prepustiš prelepom malom plavcu :)

      Delete
  3. Svi su ludi sa Stellom. Imam je i ja, i konačno sam sredila suve usne i mogu da se mackam :) I dalje se malo uvlači u pore, ali je jako lepa nijansa. Nije ni čudo što je toliko popularna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ja sam muku mučila sa suvim usnama, ne želim da se sećam. Meni je jedina zamerka to što moram nekoliko puta tokom dana da ga obnovim da bi bio u punom sjaju :))

      Delete
  4. Imam Stellu, kupila sam je cim je nyx dosao u srbiju, samo zalim sto nema malo manje sljokica, ali je savrsen u svakom slucaju.
    A sto se tice vestackih, moj predlog: kineske vestacke trepavice+ neki kvalitetan lepak (ja imam ardell), bas kao sto si ti uradila. Ako treba kratak kurs u stavljanju istih, samo pitaj, pisem odmah ♥

    Super noviteti, Aurin lak je pravo otkrice!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Još uvek nisam pokušavala da stavim trepavice, pa ako moežeš da napišeš nešto osnovno bila bih ti zahvalna :)) Stellu sam zavolela već prvog dana :) Gde mogu da kupim taj Ardell lepak?? I da li ove kineske trepavice koristiš više puta za redom ili samo jednom? Hvala ti, divna sii <3

      Delete
    2. Ja sam Ardelov lepak kupila u Avisu (znas ti gde je ;) ), Kineske slobodno koristi vise puta, samo cim zavrsis skini lepak sa njih, lako se skida.

      Nanesi lepak na neku povrsinu ili direktno na onu linuju trepavica koju stavljas uz koren istih. Da ne bi bilo previse lepka slobodno taj koren vestackih trepavica par puta potapkaj po ruci. Sacekaj par sekundi da lepak pocne da se zgusnjava, bukvalno par sekundi. Nanesi trepavice uz koren tvojih prirodnih trepavica koliko je god to moguce blize, ja ovo radim prstima. Ako je potrebno da se malo skrate, slobodno makazicama skrati, ali pre stavljanja lepka. Poslednji korak, uzmi pincetu I njom pritiskaj trepavice uz koren kako bi se stopile sa tvojim koliko je to moguce, a zatim stavi maskaru kako bi sve fiksirala, I spojila svoje trepavice sa vestackim. O da, I maskaru isto skidaj sa vestackih, I to je brzo I lako.

      To bi otprilike bilo to. Ako imas jos neko pitanje slobodno pitaj ovde, ili na mail, ili twitter, ili facebook, ili gde god hoces. Nema na cemu draga ♥ :D

      Delete
    3. hahahha, znam gde je Avis :)) hvala na opširnom objašnjenju, već ovaj vikend planiram da proverim šta sam naučila :D :**

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook