BAZA

NYX - Concealer and Eyeshadow Base

11:29 AM

Ovo će biti kratak post sa malo teksta. NYX je nedavno otvorio štand u Ušću, ali vam ne preporučujem da kupujete tamo, jer je sve 10-15% skuplje nego u Aleksandrovim distributerima. Baza za senku je 630, a korektor je 500 dinara. Baza je fenomenalna, već sam pisala o njoj, pa ću se malo više fokusirati na korektor. Ima vrhunsku pokrivnu moć i u kombinaciji sa NYX HD prajmerom ne mrda po 10 sati. Doduše, neophodno ga je fiksirati puderom u kamenu i matirati lice. Kad imam samo nekoliko problematičnih regija na licu - četkicom nanesem korektor na crvenilo i prstom dobro 'utabam'. Tada ne nanosim tečni puder, već samo korektor, puder u kamenu i beli prah za matiranje. Provereno stoji ceo dan. Jedina zamerka je to da se na neki misteriozan način brzo potroši, iako ga ne koristim nešto puno, pošto imam i drugih korektora.




Ambalaža je baš slatka i volim da ga nosim u torbi čak i onda kad mi nije potreban. Preslatko pakovanje!







Za razliku od korektora, baza za senku koju svakodnevno koristim kao da nema dno! Baš se sporo troši i to me oduševljava. 



I za kraj par swatcheva - bliže šaci je korektor, a dalje je baza :




Da li posedujete neki od ova dva proizvoda? Ako ne, koji koristite? Čitala sam da je Avonova baza odlična, da li je neka od vas koristila? Želite li da vam slikovito dočaram pokrivnu moć NYX-ovog korektora?

You Might Also Like

8 comments

  1. Takodje sam čitala da je AVON-ova baza super, i isto NYX, ali nisam probala ni jednu ni drugu. Nisam znala da su otvorili stand u Uscu, moracu da pogledma sta ima, :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vrhunska je NYX baza, senka stoji apsolutno ceo dan. Pogledaj, stand je kod Bershke, a ono što ti se sviđa kupi kod Alexander cosmetics distributera po još pristupačnijoj ceni :))

      Delete
  2. Na žalost nemam niti jedan proizvod on NYX-a, ali se spremam na pohod Novog Sada :D
    Ušće... a šta reći. Moraju ljudi platiti zakup štanda + prostor + plate lepim tetama koje stoje tamo celi dan + šefu malo podmazati novčanik ;)
    Uvek sam za opciju- Noga trans, dok ne nađem najpovoljnije.

    Super post!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pod hitno kupi bilo šta NYX, sve je odlično! U Ušću je dva puta kad sam prolazila pored standa, bila profesionalna šminkerka koja je prezentovala prozvode i davala baš korisne savete, pa sam kupila NYX HD prajmer i baš sam zadovoljna. Na sajtu Alexander cosmestics-a košta 1350, a tamo je bio 1550.. tako da je marža nekih 10 posto, što i nije malo (neke Blush četkice koštaju koliko i razlika u ceni). Hvala tiii :*

      Delete
  3. korektor je za moj ten previse narandzast. za sada imam onaj sa aplikatorom pa dok njega ne potrosim necu isprobavati drugi :) a bazu trenutno obozavam avonovu pa ce me ova nyx malo sacekati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemam svoju Avon damu, ali čim je pronađem kupujem tu toliko hvaljenu bazu :) Ima dosta različitih nijansi korektora (desetak čini mi se), sećam se da sam pola sata vagala koji da uzmem i nisam pogrešila :D

      Delete
  4. Strava zvuči ovaj korektor, moraaam da probam, inače sam u potrazi za savršenim korektorom. :) I ja preporučujem Avonovu bazu za senku svima. :)

    ReplyDelete
  5. Bolji je od svih koji se mogu naći u drogerijama, a u sličnom je cenovnom rangu :) Ako si iz Beograda - Beo Cosmetics-Klare Cetkin 14 i Black Care(Kiwi sun)-Bulevar despota Stefana 23 su distributeri, pa se prošetaj do tamo :D

    ReplyDelete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook