ŠMINKA

REVLON - PHOTOREADY bronzer

1:23 PM



U saradnji sa Studio22 i MakeupStore dobila sam na recenziju bronzer koji jurim godinama. Od kako pratim poznate youtuberke, sanjala sam da ću ga negde naći i konačno kupiti. Ne možete da zamislite koliko sam bila srećna kad je konačno dospeo u moje ruke. Taj momenat je morao biti otet od zaborava (slika).


Revlon svi volimo, ali nemamo gde da kupimo njihove proizvode. Kod nas su najpoznatiji po čuvenom Colorstay tečnom puderu, karminima i sjajevima za usne. Najiskrenije vam savetujem da prošetate do Španskih boraca 40A/L3 i nabavite sebi jedan primerak. Ukoliko niste iz Beograda, Makeup Store ima svoj online šop i OVDE možete napraviti svoju porudžbinu. Cena bronzera je 1200 dinara. 

Bronzer dolazi u glomaznoj, ali elegantnoj ambalaži. Na vrhu poklopca se nalazi ogledalo, a odmah ispod magičnog kruga je smeštena četkica koja, verovali ili ne, služi svrsi. Sa njom nanosim bronzer na željena mesta, a onda Aurinom contour - koso sečenom četkom izblendam to što sam nanela. Mislim da je jedina mana to što je ambalaža stvarno velika, jer to utiče na cenu proizvoda. Mogli su malo da smanje pakovanje ili bar da bude više proizvoda. Mada, ne mogu da se žalim! Presrećna sam što ga imam.


Potpuno je MAT, podeljen u četiri kvadranta od najsvetlije ka najtamnijoj nijansi, tako da nema bojazni da vašem tenu neće odgovarati. Zbog široke palete nijansi može da se koristi tokom cele godine, mada ja često pomešam sve četiri. Da bi koristili ovaj bronzer ne morate biti profesionalac, lako se nanosi i kako god ga stavili - na licu uvek lepo izgleda. Što se mene tiče, nema nekog utvrđenog pravila kako ga nanosim. Nekad to bude po onim šematskim uputima za konturiranje, a nekad ga samo 'zamažem' po obrazima kao rumenilo. Na mnogim drugaricama sam koristila ovaj bronzer i bez izuzetka svakoj savršeno stoji. Postojan je tokom celog dana, ne ostavlja fleke na licu, nije naranžast, lako se blenda.




Na kolažu je Mima sa tamnim tenom, pa sam koristila dve tamnije nijanse iz kruga. Kolaž je malo lošiji, jer su slike napravljene mobilnim telefonom. Pogledajte kako izgleda na licu:




Revlon PHOTOREADY je sigurno najbolji bronzer u ovom cenovnom rangu. Odličan, odličan proizvod.




Hvala ljudima iz Makeup Store-a i Mimi koja je bila model
*PR uzorak - bez obzira što sam proizvod dobila, recenzija je krajnje objektivna

You Might Also Like

14 comments

  1. Super sto moze da se nabavi i kod nas,lepo izgleda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da!! Planiram da pravim zalihe za svaki slučaj. Jer sve što valja obično ode iz Srbije :D

      Delete
  2. Djevojka je prelijepa, na takvom licu sve pristaje :)

    ReplyDelete
  3. Tiha zelja moja. Gledala sam ga davno, i super sto je dosao i kod nas. Odlicno izgleda, i u pakovanju i na devojci.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupi ga sledeći put kad budeš dolazila, stvarno je sjajan :)

      Delete
  4. IZGLEDA DIIIIVNO! Bas mi je drago da si ga konacno nabavila ♥ A od kojih si youtuberki cula za njega? Ja ih pratim bas puuuno ali se ne secam da ga je neko koristio?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste divan!! Ne sećam se tačno kod kojih sam gledala jer je bilo pre nekoliko godina, ali ukucaj the best drugstore bronzers ili top 10 drugstore bronzers, matte drugstore bronzers..

      Delete
  5. woow! stvarno je divan ovaj bronzer i super je što je cijena skroz pristojna :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mell, drago mi je da ti se dopada! Cena je ok, mada je za to zaslužan najviše Makeup Store, jer im je skoro sve za 2,3e jeftinije :)

      Delete
  6. Cao :) mozes da mi das linkove grupa/stranica gde reklamiras svoje postove, tipa. Uzdruzenje kozmetickih blogera?

    ReplyDelete
  7. Mnogooooo mi se sviđa! Ukrašću ti ga :p :) Imam dovoljno bronzera za narednih par godina haha :D ali me ovaj neverovatno mami

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obožavam ovaj bronzer <3 toliko lepo stoji svima! Možeš da ga ukradeš tek kad potrošiš zalihe, hahah :*

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook