NOVO

VELIKI NEW IN

7:40 AM



Obično ne kupujem veću količinu kozmetike odjednom, već svaki dan po neku sitnicu jer na taj način više uživam. Međutim, sve mi je nekako bilo pri kraju i bilo je vreme za shopping. Pošto će biti dosta slika, neću daviti tekstom, pa pogledajte šta sam to kupila u proteklih nekoliko dana. 


EVELINE KREMA ZA BRŽE DOBIJANJE BOJE


Koristim je prvi put, morala je biti moja nakon milion pohvala na ljubičastom forumu. Koristi se pre solarijuma ili sunčanja, ne morate da čekate da upije, prilično dugo traje jer je razmaziva i možete je naći u svakom većem Liliju po ceni od oko 450 dinara.


CALVIN KLEIN DOWNTOWN


Sećam se da sam negde na blogu pominjala koliko sam jednog dana izašla iz Sephore pod utiskom ovog parfema, ali pojma nemam gde. Posvetiću mu post, jer zaista zaslužuje. Cena za 90ml oko 10 000 dinara. 


BALEA REGENERATOR I KUPKE


Regenerator sam kupila pošto obožavam masku i mleko iz iste kolekcije, a i cena je zaista simbolična - oko 150 dinara. Dve kupke koje fenomenalno mirišu, jer ne mogu da se odlučim šta je lepše - kokos ili citrusi, po 120 dinara svaka.


EXFOLIAC NOREVA GLOBAL 6 I TONIRANA KREMA


Global 6 sam dobila na poklon i zaista sam oduševljena, sigurno ću nastaviti da koristim. Reguliše sebum, odlična podloga za šminku, koža je brzo upija, ne ostavlja mastan film... ma fenomenalna stvar, cena oko 2000 dinara za 40ml. Što se tiče tonirane kreme, ona je po logici sledeći sloj nakon ove "baze" i ne verujem da se neke kreme bolje slažu od ove dve. Cena je oko 1700 dinara za 30ml i najveća je mana što se stvarno brzo potroši. 


BECUTAN BABY ULJE I LILLY MASKA ZA SUVU I OŠTEĆENU KOSU


Ulje sam kupila isključivo kao pomoć-proizvod prilikom depilacije hladnim voskom u kućnoj radinosti. Ako vas zanima kako to izgleda, mogu napisati post. Lilly masku sam isprobala i prvi put mi je bila ok, a već drugi loša. Imam utisak da baš ništa ne uradi kosi, kao da efekat skroz izostane. Cena je oko 150 dinara za 500ml.


GOLDEN ROSE MAT SENKA 204


Kad sam probala tester ove senke bukvalno sam zanemela, to je bila najlepša breskvasto-bež boja i morala je da bude moja. Cena je oko 250 dinara, ako se dobro sećam.


ECOTOOLS ŠESTODELNI SET ZA OČI


 Pet odličnih četkica i ova fina torbica za samo 820 dinara!


LADY MILLION PARFIMISANO MLEKO ZA TELO


Preeeelep losion za telo, miris stoji tokom celog dana! Obožavam parfimisana mleka za telo! Ima ih u Beautique-u, u Merkatoru.. cena je oko 2500-3000 dinara.


LYCIA KREMA ZA DEPILACIJU LICA


50ml odlične kreme za nausnice koja će zaista dugo trajati, samo 300 dinara u dm-u, mislim da je još uvek na akciji!


AVON - SPREJ ZA FIKSIRANJE, KARMIN I BAZA ZA SENKU



Bazu sam već isprobala, pakovanje mi se odmah svidelo, senke se lako blendaju, ostaju dugo na kapcima, pojačan je intenzitet boja.. Čini mi se samo da se malo brže troši nego moja prethodna NYX.



Sprej je došao u paketu sa bazom, po ceni od 700 dinara za oba proizvoda. Nisam ga isprobala, ali sviđa mi se što je plastika poluprovidna i mogu da vidim koliko trošim.



Karmin je mama dobila na poklon i nekako je dospeo do mene, pošto ona ima ostljivu kožu i ima tačno određenu grupu proizvoda i brendova koje koristi. Cena je oko 450 dinara, tako nešto mi je rekla drugarica koja je opsednuta kataloškom prodajom. Sve u svemu, mene je ovaj karmin stvarno oduševio i nakon toga sam odlučila da proučim još neke proizvode i po ko zna koji put sam se uverila da Avon stvarno ima odličnih proizvoda po veoma niskim cenama.


ESSENCE PROVIDNA MASKARA ZA FIKSIRANJE OBRVA


Ovu stvarčicu gledam već dugo i stalno sam odlagala kupovinu, mislila sam da mi ne treba. Naravno, prezadovoljna sam! Super proizvod! Ranije sam obrve fiksirala (po potrebi) lakom za kosu, tako što na četkicu za obrve prsnem malo laka i onda samo lagano pročešljam. To je umelo da ih slepi i nekako proredi, ali ovo je zaista prava stvar. Cena je smešna, oko 200 dinara.


BALEA KREMA ZA TELO I NIVEA KREMA ZA RUKE


Znate koliko volim da isprobavam Balea proizvode, tako da je ova krema još jedan u nizu i miris je predivan! Cene se ne sećam, ali pretpostavljam da nije preko 200-300 dinara. Krema za ruke koju koristim ceo život, oko 250 dinara.


AURA BONBON 03


Upravo gledate u sigurno najbolju senku na svetu do 1e! Odlično pigmentovana, solidna ambalaža, postojana, lako se nanosi, ne trusi se preterano.. Moram ih nabaviti još nekoliko! Cena oko 100 dinara.


LAKOVI - MALENA, ESSENCE I AURA


Nisam ih koristila, videćemo kako će se pokazati. Ovaj plavac me podseća na popularnog She Bunny-ja, takođe od Aure. Svaki po 130 dinara.




O ČEMU PRVO ŽELITE DA ČITATE?
DA LI STE SE VEĆ PRIJAVILE ZA PRVO POKLANJANJE NA BLOGU? AKO NISTE, MOŽETE TO URADITI OVDE!

You Might Also Like

66 comments

  1. I meni je takodje ova narandzasta bila ok prvi put,al sledeci put kad sam je opet kupila kao da nije bila ta maska,ama bas nista nije radila.Al snekom mukom potrosena je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni samo na prvo pranje, ali potrošiće se :) a i da je bacim nije neka šteta

      Delete
  2. Pa mozda o Avon spreju za fiksiranje ili o Evelin kremi za brze dobijanje boje. Jelena

    ReplyDelete
  3. Pošto sličnu muku mučimo sa obrvama, mene zanima ova essence maskara i ovaj Avon ruž, deluje mi lepo nijansa, hoću detaljeee :D (čitam ja redovno al ne mogu uvek s mobilnog lepo da komentarišem, da znaš :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Essence maskara je super, to nakon samo par korišćenja mogu da tvrdim :D Videćemo kako će se ponašati na ovim vrućinama. Znam za tvoje muke sa mobilnim :DD Post o Avon ružu je spreman, uskoro objavljujem :)

      Delete
  4. Golden Rose sjenilo izgleda odlično :) najviše me zanimaju Avon ruž i Eveline krema, jer nisam ništa o njoj još uvijek pročitala, a zvuči mi fino :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. I meni se čini dobro, videćemo kako će se pokazati :) Uskoro pišem o dva pomenuta proizvoda!

      Delete
  5. A gde moze da se nabavi AURA BONBON 03 ? Drugarica mi ima Lycia kremu za depilaciju i rekla mi je da je u pocetku dobra, a da kasnije slabo moze sa skine dlacice sa njom. Pa se ja dvoumim da li da je kupim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U svakom Liliju koji drži Aura proizvode ih imaš.. nekad su na narandžastoj polici, a nekad na samom dnu one Aura :) Tek sam počela da koristim kremu, pa ću videti :D Nije neka šteta za 300 din :D

      Delete
  6. Posto je leto vec tu onda o kremi za suncanje :)

    ReplyDelete
  7. Bas lijepi new in! :) mene isto najvise zanima Avon ruž, boja djeluje prekrasno sad za ljeto.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Post je spreman, uskoro ću ga objaviti :)) Hvala!

      Delete
  8. Koliko je bila baza? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa fiksator i baza zajedno 700 (6,5e), a u aktuelnom katalogu je sama baza oko 450(4e) dinara :)

      Delete
  9. I ja sam za Eveline kremicu, posto planiram da je kupim...:)

    ReplyDelete
  10. U kom lilly-ju si kupila Eveline kremu za brze dobijanje boje? Ja nigde nisam mogla da nadjem..

    ReplyDelete
  11. a gde si kupila ecotools cetkice? :)

    ReplyDelete
  12. Nemoj da placas Exfoliac toniranu 1700, u Srbotrade-u je 1200. :)
    Zanima me da li zaista ova krema za brze dobijanje boje deluje, nadam se da ces pisati o njoj:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma jednom sam je samo kupila u Liliju, a svaki drugi put u Srbotradeu.. ali znam da nisu svi u mogućnosti da je tamo kupe :D U svakom slučaju hvala na savetu :)) Kako devojke sa foruma kažu - veoma je delotvorna! Pisaću!

      Delete
  13. Mene baš zanima Evelin krema za dobijanje boje :)

    ReplyDelete
  14. I mene zanima Evelin krema za dobijanje boje :)
    Takodje sam mislila da mi Essence providna maskara ne treba,ali kada sam je napokon kupila,zazalila sam sto sam stalno odlagala kupovinu!
    Lepo si se ponovila :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa naravno, nama dvema sve isto odgovara :D Javljam utiske za kremu!
      Hvala tii :*

      Delete
  15. Divan new in :D Kad vidim Balea tuširalice, raspametim se jer ih obožavam sve :) Avon baza mi je odlična, kao i fiksator i baš me zanimaju tvoji dojmovi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Istooo, luda sam za Balea tuširalicama, mazalicama i proizvodima za kosu! Avon baza mi je za nijansu bolja od one NYX-ove koju sam imala, bolje se blendaju senke preko nje.. Javljam za fiksator pošto ga još nisam koristila!

      Delete
  16. Imam ovaj Eveline aktivator, i da nisam pretprosle godine kupila dva ne bih ga sad ni imala, po meni bas nista specijalno, skoro bih mogla reci da su bacene pare, puno mi se bolja pokazala Bozen krema za suncanje sa istom tom namenom. Ovu exfoliac toniranu kremu bi mogla da nabavim, dopada mi se.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videću kako će raditi Evelin krema, mada ja možda i nisam pravi primer za test jer veoma lako dobijam boju... Za Božen kremu sa istom namenom nisam čula, shame on me :O Tonirana je odlična!!

      Delete
  17. Milice, ne moras da stavljas dve Exfoliac kreme jednu preko druge.
    Tonirana je krema sama po sebi, nije puder.
    Obe su kreme za tretiranje masne kože, samo je tonirana jos i sa pigmentima.
    Pa ih koristi posebno. Jos ces i ustedeti:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je ova tonirana u potpunosti zamenila puder! Odlično ako mogu da ih koristim odvojeno :)) Hvala na savetu!!

      Delete
    2. Meni isusuje previse ako stavim samo toniranu Exfoliac. Probacu da je stavljam preko fluida sa zastitnim faktorom sad za leto posto nema nikakvu zastitu pa mozda bude bolje. Ona za dan a Vichy Dermablend za vece su moja dobitna kombinacija.:)

      Delete
    3. Pa pametno :) kombinacija nam je potpuno ista!

      Delete
  18. Imas instagram? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam, ali nije vezan za blog.. Mislim da nije zanimljiv za javnost :D

      Delete
    2. Koji ti je username?

      Delete
    3. Napravila sam odvojen nalog za blog - @le_prettiness :)

      Delete
  19. Delimo odusevljenje za GR senku,moja je 203,nijansa boje koze,i Aura Bon Bon,isto imam 03,divota od senke<3 Koristila sam davno Lycia trakice za nausnice,sad trosim Lilly i dobre su,Avon baza mi je tek stigla i odlicna je,a ruz je iz Perfect Kiss linije ako se ne varam?(cekam tester bas za njega),Essence prov.maskara mi je takodje dobra.Imamo puno zajednickih stvarcica:) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aura senkica je divna, imam osećaj da neće preživeti do jula! E, videla sam i te Lilly trakice, ali sam bila skeptična jer nisam čitala o njima.. Super je baza, a za ruž nemam pojma jer ne pratim katalošku prodaju.. Drago mi je da volimo iste stvari! :DD

      Delete
  20. Golden rose sjena izgleda preslatko, a još je mat. Moraću pogledati kakvih još nijansi imaju i šta imaju za mene :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, mat senke obožavaaam! Braon im je dobra iz iste linije, mislim da će biti odlična za pregib.

      Delete
  21. Odlican new in! :-)
    Je li ovo redovna cena Ecotools cetkica, ili su bile na snizenju?

    ReplyDelete
  22. Odlican new in! :-)
    Je li ovo redovna cena Ecotools cetkica ili su bile na snizenju?

    ReplyDelete
  23. Odlican new in! :-)
    Je li ovo redovna cena Ecotools cetkica ili su bile na sizenju?

    ReplyDelete
  24. Odlican new in! :-)
    Je li ovo redovna cena Ecotools cetkica ili su bile na sizenju?

    ReplyDelete
  25. Odlican new in! :-)
    Je li ovo redovna cena Ecotools cetkica ili su bile na sizenju?

    ReplyDelete
  26. Gde je kupljen ECOTOOLS ŠESTODELNI SET ZA OČI? :)

    ReplyDelete
  27. Bogami dobro si se ispruzila za ovaj new in :D Super stvarcice, a ove Ecotools cetkice sam videla kod tebe na FB i htela da kupim, ali kad sam u gradu ja zaboravim (ne znam sta cu pre od drugih stvari) i kad dodjem kuci setim se :/ M, dobro si me podsetila, treba i meni nesto za suncanje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samu sebe sam ovim new in-om podsetila na Anđu Cosmoholic :D samo ona ovako gomila
      Ecotools su odlične, šteta što nisi uzela :/ a što se tiče mazalica sa SPF-om, najpovoljnije su u Tempu.. pre neki dan sam uzela Nivea sa raspršivačem za 800 dinara SPF 30

      Delete
    2. Hvala na odgogovru, trebalo bi kupiti nesto, planira s emore u drugoj polovini zvgusta ;) A sto se cetkica tice... Vise srece drugi put :D

      Delete
    3. Uuuu, lepo! :D Koga briga za četkice, misli o moru :)

      Delete
  28. Kako ti se pokazala eveline krema? Dvoumim se izmedju samopotamnjivaca i solarijuma tj. da ukljucim ovu kremu uz solarijum.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kremu sam tek počela da koristim, pa ne mogu baš ništa da ti kažem o njoj.. Što se tiče odluke između te dve opcije, uvek bih izabrala drugo. Ne podnosim samopotamnjivače, nikad ih nisam koristila :) A sa sol. ne preteruj!

      Delete
    2. Krema je dobra!! Kupujte ako nađete i sme da se maže po licu, ne izaziva nikakvu reakciju..

      Delete
  29. uuuu svasta imas fino, odlican new in :)

    ReplyDelete
  30. Molim te koju rijec o Golden Rose sijenci,vec neko vrijeme trazim nesto po nektu,da vidim isplatili se kupovina,kakva im je pigmentacija blendanje,trajnost,i sve ostalo. Vidim da vecina zeli Evelin kremu,ali opet razmisli o Golden Rose :DDDD Plz.... :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Izvinjavam se što kasnim sa odgovorom, trenutno sam na odmoru, čim se vratim biće reči o GR senkama i Eveline kremi! Sa GR nisam zadovoljna, a E mi je odlična!!!

      Delete
  31. Molim te nesto o Golden Rose sijenci,vec neko vrijeme i hposmatram ili nigdje da nadjem nesto o njima,da li se isplati kupovina,kako se blendaju,pigmentacija itd.,vidim da je vecina zainteresovana za Eveline,a razmisli o Golden Rose plzzzz :))))

    ReplyDelete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook