NEGA KOSE

VELIKI BALEA NEW IN

4:09 PM


Kao strastveni ljubitelj Balea mazalica i proizvoda za negu kose, teško odlučujem šta ću odmah kupiti, a šta ostaviti za neki drugi put. Preslatka pakovanja, veliki izbor, divni mirisi i zadovoljavajuća nega po veoma povoljnoj ceni. Balea je definitivno moj omiljeni drogerijski brend za negu tela.

O maskama za lice, kosu i stopala ću pisati poseban post, da se ovaj ne bi preterano odužio. Kad sam već kod maski, da li ste pročitali moj novi tekst za Lepotica.rs? Preporučila sam Balea masku sa cinkom, namenjenu masnoj i problematičnoj kožiOVDE.


UNIVERZALNE KREME


Dve kreme koje prelepo mirišu, pristojno neguju i uvek ih ponovo kupujem. Koristim ih za negu tela nakon kupanja. Lepo mirišu i miris se zaista dugo zadržava na koži. Nije baš kao sa parfimisanim kremama za telo, ali sasvim dovoljno.


UNIVERZALNA KREMA SA NEVENOM


Ovo je nešto poput vazelina, samo žute boje. Sigurno najuniverzalinija krema iz Balea asortimna, konkretno ova sa slike nije kupljena u Srbiji, ali sam je viđala i ovde. Odlična je za veoma suvu kožu, jer radi magiju tokom noći. Pogodna je za manje posekotine, opekotine, ujede.. Omekšava pete, hidrira suve delove, sporo upija ili ne upija uopšte. Fenomenalan proizvod koji uvek imam u kupatilu!


PROIZVODI ZA KOSU


ŠAMPON I REGENERATOR


Dva solidna proizvoda, koristila sam i masku za kosu iz ove linije sa crvenom narandžom i bila sam prezadovoljna. Kupovala sam je 10 puta za redom dok mi se kosa nije zasitila, pa sam bila prinuđena da pređem na nešto drugo. Šampon je dobar, lepo peni i miris se zadržava na kosi nakon sušenja, ali ne preterano dugo. Što se tiče regeneratora iz ove linije, uvek ga poredim sa maskom i onda zaključim da nisam preterano zadovoljna. Međutim, ovo je veoma dobar proizvod, lepo mi omekša kosu i primećujem da se manje mrsi. Na ambalaži piše BEZ SILIKONA, pa i to moram navesti kao pozitivnu stranu.

MLEKO ZA KOSU


Odličan proizvod, već dugo ga redovno koristim i prezadovoljna sam. Volim dozer, jer je sa proizvodima za kosu veoma lako preterati. Više o ovom mleku sam pisala u postu MOJA NEGA KOSE.

LOSION ZA RUKE I TEČNI SAPUN


Ovaj losion je limitiran, ali se očigledno loše prodaje jer ga još uvek nalazim na policama. Ok proizvod, mada mi se čini da su mi ruke malo lepljive nakon što ga namažem. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, ali nije baš najprijatniji osećaj na svetu. Kupujem ga već treći put zato što stvarno lepo miriše, a i zgodno je što ima dozer na vrhu jer ne podnosim da zatvaram kremu tek namazanim rukama. Sapun je ok, nema tu šta mnogo da se priča. Ne isušuje i lepo miriše.

LOSION ZA TELO I GEL ZA TUŠIRANJE


Losion je takođe limitiran i drugi put ga kupujem, baš sam bila srećna kad sam ga ugledala u dm-u, pošto sam bila veoma zadovoljna. Primetila sam da je hidratantiniji od ostalih mazalica, čini mi se da je pravi zimski losion. Moja koža tela je normalna, ali verujem da bi se osobama sa suvom kožom još više dopao. Gel sa mirisom kokosa i nektarina je standardno dobar, kao i sve Balea tuširalice.




Toliko za danas, a u nekom od narednih postova pisaću zašto volim Balea kesice.
Šta trenutno koristite za negu tela? Volite li Balea proizvode?

You Might Also Like

31 comments

  1. Hvala ti za ovaj post! Motivisala si me da što pre nabavim Mleko za kosu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da je post bio od pomoći :) Mleko je odlično, ali obavezno pogledaj i masku iz linije sa crvenom narandžom!

      Delete
  2. Lepi noviteti, moj favorit je mleko za kosu, baš sam pre neki dan kupila treću bočicu :D
    Imam utisak da odlično kosu zaštiti od fena.
    Jesi i ti primetila isto?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nikad nisam koristila mleko samostalno, uvek to bude uz neki sprej za zaštitu od toplote.. Tako da ne mogu da sudim, ali meni se toliko dobro pokazalo da verujem da utiče i na to što si napisala. :)

      Delete
  3. I meni je maska sa crvenom narandžom bila odlična, a još uvijek koristim ovo mlijeko za kosu i takođe je super. Ako nisi probala, obavezno probaj kremu za tijelo šea puter i arganovo ulje, ima ljubičasti poklopac i pakovanje je od 500ml, najbolja njihova mazalica za tijelo:) Super su i dezodoransi bez aluminjuma i 2u1 serum za lice (onaj "spiralni", zeleno-bijeli) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. maska♥ Kremu za telo sam koristila tu veliku samo sa kokosom i baš sam je volela, a tu sa šea puterom i arganom ću sigurno probati - viđala sam na policama. :) Hvala na predlogu!!

      Delete
  4. Ni ja ne umem da stanem u Balea kupovini. Sviđa mi se tvoj izbor! Baš me interesuje ovaj limitiran losion, nisam ga primećivala do sada. Moram videti da ga uzmem. Sve tako divno miriše, a odnos cene i kvaliteta je više nego zadovoljavajući!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala tii :D Sve je šareno i primamljivo, a plus pristupačno - šta ćeš bolje :)

      Delete
  5. Nisam probala ovaj balzam,a ni masku iz te linije,al znam da ima pantenola u sastavu koji moja kosa ne voli,ove losione za ruke moj decko obozava navukla sam ga na te losione i sad stalno kupuje cim potrosi,al veran je ovom kao i ti od borovnice,meni je on bas hidratantan i ne lepi ruke niti ih umasti,kao neka voda u obliku kreme,nekako mi je vise bio za letnji period kad ne treba neka nega,meni je miris veoma vestacki,zato sam sebi kupila onaj sa arganom i shea puterom,vidim da je jagoda izasla i da je na popustu,pa mozda kupim,mada vecno traju losioni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj koliko bih volela da znam koji sastojci smetaju mojoj koži/kosi/noktima! Upravo i ja videh jagodu i razmišljam se da li da kupim, pretpostavljam da je miris baš veštački i intenzivan :D Slažem se da dugo traju.

      Delete
  6. Meni se sve ovo svidja a od Balea proizvoda sam probala samo 2 balzama za kosu i neku kremu šta li je za ravnanje kad se feniraš i super su mi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pod hitno da probaš još neki proizvod :D Dopada mi se funckija te kreme, baš ću je potražiti!

      Delete
    2. Ljubičaste je boje da ti olakšam potražnju hehe i onako tanka dugačka bočica poput seruma :) Mene si namamila ovim mlekom za kosu,želim ga :D

      Delete
    3. Super, hvala! Baš ću sad neki dan da potražim :)

      Delete
  7. lijepi proizvodi,, Baleu i sama jako volim,, i iako je povoljna, po meni je jakoo kvalitetna ;D
    od navedenih stvari imam ovu univerzalnu kremu (desno),, trenutno ju testiram,, dobra mi je nakon depiliranja,,,
    a mlijeko za kosu s mirisom manga je savršenstvo <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Potpisujem prvu rečenicu! :D Nisam se setila da je mackam posle depiliranja, baš ću probati. Hvala na predlogu! Izgleda da je mleko zvezda posta :)

      Delete
  8. Meni je super ona krema za ruke sa ureom i ona mazalica za usne u tubi (isto sa ureom). Vidim da dosta hvale i kreme za stopala...
    A tebe nema, pa onda veeeliki new in :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam tu kremu probala, kao ni mazalice za stopala :( Čim se ponovo malo povučem u ilegalu, moraću da napravim BUM sa Balea ureom i stopalo-kremama :D

      Delete
  9. JE l' ostalo ista u radnji za ostale devojke :D Secam se da sam jednom kupila nesto od balee i da nisam bila presrecna pa nista posle nisam ni kupovala, ali vidim da ti bas ne stedis :D Takodje me interesuje kada to sve stignes da potrosis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ih, ostalo je valjda nešto :D Balea je super, daj ovim šarenim bočicama još jednu priliku♥ A što se tiče trošenja, to kod mene ode svetlosnom brzinom :DD

      Delete
  10. Lepo si opustosila DM :P Tusiralicu sa kokosom obozavam, pre spavanja uvek sa njom okupam sebe. :)
    Balea mleko sa mangom je kremica bez koje ne mogu da zamislim vise negu svog zbuna!! :D
    Sa borovnicom sam mackala ruke celo "leto", i nisam je portosila ni pola, pretpostavljam zbog tezine ambalaze. I, sada sam je rotirala sa istim losionom sa sheabuterom i arganovim uljem, divan miris, a nega jos bolja!
    Planiram da probam ovu tamno plavu Balea kremu, samo da potrosim zalihe, a sada sam pocela da se mazem uljima, tako da ce ko zna kad doci na red! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poludela sam za uljima ovog leta! Vidim da volimo iste proizvode :) Možeš li da mi preporučiš neko ulje? Videla sam da čak i Balea ima u ponudi neka, ali nisam probala. Tokom letovanja sam koristila Multiactiv ule za sunčanje sa mirisom kokosa SPF24 i oduševljena sam.

      Delete
    2. I ja sam poludela, kad se nauljim pre spavanja, bolje da udjem u rernu i pocnem da se okrecem ko piletina na raznju, nego u krpe! Sala... :D Kokosovo ulje u teglici, svima poznato, sto koristim za kosu, utrljam u vlaznu kozu posle tusiranja (peskire vise i ne koristim!! :D), i mazem, masiram, lupkam, stipkam butine (dobro protiv celulita) sve dok se dobro ne upije. Isto tako negujem i lice, samo bez lupkanja i stipkanja! ;) Koristim jos i maslinovo ulje, postupak je isti, bitno je da utrljas dobro u kozu sve dok se voda ne osusi i ulje ne upije. Sada razmisljam koje bih jos ulje mogla da probam, procitala sam da je ulje od narandze jako dobro za cirkulaciju i masazu protiv celulita, pa tragam za njim...ako saznas gde ima da se kupi, javi... I, da, koza je ujutru meka, meka, rezultat ne moze da se uporedi ni sa jednim mlekom za telo! Javi utiske obavezno!! :*

      Delete
    3. hahahahha, joj to kokosovo nikako da kupim :D Hvala na predlozima! Probaću sa maslinovim, pošto ga imam kući, a onda ću uzeti kokosovo ako mi se efekat dopadne. Valja se nauljiti malo pred zimu :DD

      Delete
    4. Nema na čemu! U maslinovo ubaci koju kap etericnog ulja ako ti je pri ruci, da efekat bude još bolji! ;-) Oduševićeš se negom, garantovano!!

      Delete
  11. Volim Balea proizvode, pogotovo mazalice i tuširalice iz LE kolekcije, čim se pojave neko nove, odmah ih moram isprobati :D Od proizvoda za kosu probala sam jedino masku za kosu sa smokvom i nju obožavam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam, znam, kod tebe često čitam o Balea proizvodima :D Maska sa smokvom nam je zajednička, a probaj ovo mleko i masku sa crvenom narandžom - bićeš oduševljena!

      Delete
  12. Mleko za kosu od Balee me interesuje i hocu da fa kupim! :) E sad,da li je ono dovoljno za kosu posle samponiranja ili treba da koristim i balzam?Hvala! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupi, nećeš pogrešiti. Dovoljno je da samo njega koristiš :)

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook