Potrošeni proizvodi

EMPTIES #1

2:32 PM

Dugo nisam objavila empties post, jer je sve bilo razbacano po kesama i tu je samo deo potrošenih proizvoda u proteklih par meseci. Postovi ovog tipa su veoma čitani i meni jedni od omiljenih.Tu je najviše proizvoda za kosu (o kojoj sam detaljno pisala OVDE), nokte, negu lica i tela, ali i par dekorativnih. Pa da počnemo sa prvim potrošenim proizvodima ove godine!


STILL popart balzam kamilica i aloe vera je nešto što sam sasvim slučajno kupila u Rodi sa Ađom i oduševila se. Moja kosa nije zahtevna, ali je tanka i lako se mrsi, pa pranje bez balzama ne mogu da zamislim. Ne masti dodatno kosu, fino je razmrsi i zagladi. (500ml za oko 120dinara)

STILL popart balzam za suvu i oštećenu kosu je ista stvar kao prethodni proizvod - dobro raščešljava, prijatno miriše i daje blag sjaj. Izuzetno dobar, a jeftin balzam. (500ml za oko 120dinara)

GLISS šampon za obojenu i posvetljivanu kosu i inače svaki GLISS šampon je najbolja stvar koja može da se desi kosi koja se brzo prlja. Ubedljivo je najduže održava čistom, pa se desi da sklopim i tri dana (yey me!) uz pomoć šampona za suvo pranje za kojim posežem poslednjeg dana. (250ml za oko 400dinara)

*STILL proizvode možete kupiti u Roda marketima, većim Tempo objektima i lokalnim parfimerijama


AVON Advance Techniques Moroccan argan oil je maska namenjena svim tipovima kose. Odlično hidrira i čini kosu savršeno mekom i sjajnom. Odličan proizvod koji ću sigurno ponovo kupiti, prezadovoljna sam. (150ml za oko 300dinara)

LILLY hair mask moisture care o kojoj sam pisala recenziju - ovde, potrošila sam je da ne bih bacila. Nisam promenila mišljenje, neću je ponovo kupiti. (500ml oko 150dinara)

STILL malina pakovanje za kosu ima predivan malinast miris, koji se zadržava do sledećeg pranja. Fino razmrsi kosu i da joj blag sjaj. Sigurno ću je ponovo kupiti. (500ml oko 250dinara)

BALEA mleko za kosu mango & aloe vera koje se u potrošenim proizvodima nalazi već dvocifren broj puta, što svedoči o tome koliko je voljeno. (200ml oko 350dinara)


BALEA gel za tušranje mandarina je ubedljivo najgori proizvod za tuširanje koji sam u životu probala. Obožavam Baleu i ovo je prvi put da sam nezadovoljna nekim od proizvoda. Tekstura podseća na dečji sirup protiv kašlja, koji pritom ima veoma veštačku narandžastu boju i još više veštački miris. Ne peni lepo, previše je gusto i samo sklizne sa kože.. Kupila sam dva, jer je bilo 1+1, ali moram da ih bacim jer nema šanse da ih potrošim. (300ml za oko 120dinara)

DOVE kremasta kupka divno miriše i nakon kupanja, prelepo se razmazuje po telu, baš sam uživala u trošenju. Sigurno ću kupiti ponovo. (200ml za oko 300din)

FA grčki jogurt kupka je kupljena na nekoj akciji, a inače nemam naviku da kupujem Fa prizvode. Prijatno sam iznenađena mirisom i teksturom, tako da ću je verovatno ponovo kupiti. (250ml za oko 200dinara)


BIODERMA micelarni rastvor za osetljivu kožu je ubeljivo najbolji proizvod za skidanje šminke koji sam probala. Perfektno uklanja i najtežu šminku, detaljno čisti, ne iritira kožu, nema lepljivog osećaja nakon korišćenja.. Skup, ali fenomenalan proizvod koji u potpunosti opravdava svoju cenu. Već sam je kupila ponovo i mislim da je dugo neću menjati. Velika ambalaža mi je sigurno trajala 4 meseca gotovo svakodnevnog korišćenja. (500ml za oko 2500dinara; 100ml za 800)

VIDAKOVIĆ mleko za lice je apotekarsko sredstvo za skidanje šminke, u rangu sa svim drogerijskim proizvodima tog tipa, ali kako mleka nisu moj izbor, neću ga ponovo kupiti. Ne volim to što mleko nakon uklanjanja šminke nikako ne mogu u potpunosti da isperem sa lica, pa mi se čini da nije detaljno očišćeno. (100ml za oko 150dinara)


EXFOLIAC Noreva tonirana krema je moja omiljena podloga u vrelim letnjim danima i bez dileme najbolja tonirana krema za masnu kožu. Odlaže prosijavanje, smiruje upalne procese na koži, nije komedogena, nijanse su dosta prilagodljive, pokrivna moć je srednja i može da se nadograđuje, izgleda prirodno na licu, ne preslikava se na odeću, ne oksidira.. Jedina mana je to što se brzo troši, pa uz visoku cenu to i nije najbolja kombinacija. (30ml za oko 1700dinara)

VICHY Normaderm je krema koja ok hidirira, ali ne primećujem da radi nešto posebno. Neću je ponovo kupiti, jer mi ne odgovara kao podloga za šminku. Mislim da košta mnogo više nego što vredi. (50ml za oko 2000dinara)

BALEA Young Perfect Teint krema je nešto što sigurno neću ponovo kupiti, ne dopada mi se jak miris, skoro nikakav efekat na koži, ne radi ono za šta je namenjena - da matira lice. (50ml za oko 300dinara)


LA ROCHE-POSAY Effaclar Duo + ovo je moja omiljena krema ikad! Smanjuje upalne procese na koži za 48h, odlična je za masnu kožu, može da se koristi i kao podloga za šminku. Postošila sam sigurno 20 tubica i još uvek nisam prestala da je koristim. Ne trošim je istom brzinom kao ranije, već samo ciljano na PMS čudovišta kad je potrebno. (40ml za oko 1600 dinara)

LA ROCHE-POSAY micelarni rastvor je odličan proizvod za skidanje šminke, uklanja najtežu šminku, ne ostavlja lepljiv osećaj na koži, ima dobar dozer i ne troši se brzo, Kupila bih je ponovo, ali već imam zalihe od akcije 1+1. (400ml za oko 1600 dinara)

LA ROCHE-POSAY hydreane legere odlično hidrira, ali je masna koža teško upija i nikako ne može da služi kao podloga za šminku. Bila mi je dobra za preko noći, kad je namažem, ujutru sam primećivala da mi je lice veoma nežno i da je koža hidrirana. Neću je ponovo kupiti, našla sam mnogo bolju za isti novac. (40ml za oko 1600 dinara)


LILLY aloe vera krema za ruke - nju sam kupila sa namerom da je nosim u torbi, jer mi odgovara mililitraža, svideo mi se miris i koža je brzo upije. Kupila sam ih nekoliko, tako da imam zalihe i rado ih trošim. (45ml za oko 50 dinara)

FITOGAL krema za ruke - kupila sam je sa Ađom Cosmoholic u Rodi, na nekoj akciji 3+1 i to smo bratski podelile, tako da je svaka dobila 2x50ml. Sviđa mi se miris, dobra je nega, koža je ne upija baš brzo, tako da je koristim samo za kućnu upotrebu. (2x50ml za oko 100dinara)

HEMEL krema za ruke - dobila sam je od Hemela i pisala prve utiske OVDE, mislim da nudi najbolju negu od sve tri sa slike i sigurno bih je kupila da je nemam u zalihama. (30ml za oko 800dinara)


ROC Retin-OX correcxion je putna verzija mamine dnevne kreme, koja sad nosi naziv PRO CORRECT. U potpunosti joj odgovara iz više razloga - smiruje upalne procese i u potpunosti sprečava pojavu novih, poboljšava tonus kože i blago sužava pore, ublažava fine linije, ujednačava ten, izbleđuje flekice, koža deluje odmornije i zdravije... (40ml za oko 4000dinara)

WELEDA dnevno-noćni fluid od Irisa za kombinovanu kožu je za mene otkriće 2015.godine i nešto što ću sigurno kupovati još dugo. Dobila sam dva testera (2x7ml) u Metropolitenu i verujem da trenutno za moju kožu ne postoji ništa bolje. Formula je takva da je koža odmah upija, odlična je kao podloga za šminku, ne izaziva upalne procese na koži. savršeno hidrira.. Svima sa masnom i kombinovanom kožom preporučujem ovaj proizvod! (30ml za oko 1300 dinara)

Dr.Hauschka clarifying toner je ok proizvod, dopada mi se osećaj na koži nakon korišćenja, ali nisam primetila da nešto posebno radi, tako da neću nastaviti da ga kupujem. Možda mi koža deluje za nijansu svežije i blistavije, ali želim da isprobam još nešto. Prilično brzo se troši. Više mi se dopada Weledin proizvod sa istom namenom. (30ml za oko 2900dinara)

*Ova tri uzorka sam dobila u Metropolitenu


Naravno, tu je još jedna bočica mog omiljenog Maybelline COLORAMA 254 laka - OVDEChina glaze it's a trap-eze - OVDE, Golden Rose 205 koji mi je zamena kad ne mogu da nađem Maybelline i Lorealov mat nadlak - OVDE koji se troši brzinom svetlosti, a ima i minijaturnu zapreminu.


Aurin She bunny 028 koji uvek imam u zalihama, Flormarov quick dry i sjajni nadlak, kao i Aurin Inches lak u nekoj zelenkastoj nijansi, koji je promenio boju.


U kanti je završila i omiljena Loreal false lash wings maskara sa jednom od najboljih četkica na svetu. kupujem je po ko zna koji put i uvek joj se vraćam. (oko 1600dinara)

Elizabeth Arden puder je savršenstvo i sigurno ću ga kupiti ponovo kad budem imala višak para. Odlična podloga za masnu i kombinovanu kožu - OVDE, prijatan osećaj, nije težak, ne preslikava se, luksuzna ambalaža, ne izaziva upalne procese na koži, prelepo se slika.. (30ml za oko 40e)

Maxfactor Lasting Performance 108 trošim po ko zna koji put, težak, komedogen, fenomenalna pokrivna moć, prelepo izgleda na slikama, uvek ga imam u zalihama jer ništa nije bolje za večernje izlaske... Mislim da ga više neću kupovati, jer sam mu našla mnogo bolju, a nekomedogenu zamenu. (30ml za oko 1600dinara)


LA ROCHE-POSAY tester Anthelios fluida za lice sa zaštitnim faktorom 50 koji je brat koristio na moru i koji ćemo sigurno kupiti za ovo leto.

MULTIACTIV SUN krema za lice sa zaštitnim faktorom 30 - pisala sam detaljnije OVDE.

MANNA balzam za usne Blistavi osmeh sam ostavila kao najslađe za kraj, a koliko me je ovaj proizvod oduševio pogledajte - OVDE.


You Might Also Like

27 comments

  1. LRP micelarni rastvor onda kupujem sigurno, uprav sam potorišila mic vodu ( a bez nje ne mogu dalje u životu) tako da je kupujem. Nadam se da ću naleteti na tu akciju negde.. :/ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Odličan je LRP, najsličniji Bioderminom. Poslednji put sam na akciju naletela u Stadionu, pa ako budeš blizu - proveri taj Lilly :)

      Delete
  2. Avonova maska za kosu je i meni dlicna, kosa bude bas mekana i fina. Baleino mlijeko za kosu takodje volim...Dove kupke su predobre,ja ih bas bas volim..Joj koliko si lakova potrosila :D uvijek se divim kad vidim potrosene lakove jer se to meni ne desava, trosim samo Eveline 8in1 jer ga koristim kao bazu, do sad nisam ni jedan lak u boji do kraja potrosila :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Žao mi je što nisam uzela još neku kad je bila na akciji :D Slažem se za Dove kupke i Baleino mleko! A lakove trošim brzinom svetlosti, mislim da je to zato što mi svaka boja brzo dosadi i skoro svako veče menjam lak :D 8u1 i ja koristim kao bazu i oooobožavam taj proizvod!!

      Delete
  3. Ovi popart balzami su fenomenalni! Prelepo mirisu, a osim toga dobro rade posao...neko vreme sam samo njih koristila, sada sam ih malo batalila, ali uskoro ih ponovo uzimam :D Bez puno cupanja lako rascesljam mokru kosu (jedino tako i mogu).
    Balea mleko za kosu mi je, takodje, omiljeno! Em mirise, em fino nahrani kosu, cini je zivahnom i zdravom.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne češljam mokru kosu, ali su mi svakako odlični! Stalno mislim da je moja kosa nezahtevna, pa mi zato odgovaraju, ali kad god pomenem popart nađe se još neko ko je zadovoljan :) Nikad nisam koristila Still jer sam mislila da su im proizvodi bzv, ali sam se uverila u suprotno :D Balea mleko za kosu je all time favourite♥

      Delete
  4. Nedostajali su mi tvoji postovi. :) Naravno, pola stvari iz posta je zavrsilo na wl. Tara B.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, sećam se kad si jednom prilikom, napisala komentar na nekom od empties postova - ovo mi je tvoj omiljeni post :D tako da sam se setila tebe kad sam kuckala :D Ako, ako, samo kupuj!! Ljubim te

      Delete
  5. Baš lep post, sa mnogo proizvoda. :) Bioderma micelarna je i meni sjajna, Weleda kremice su me oduševile, i planiram da kupim kremu za mešovitu kožu, čim potrošim ove koje imam. Aura 028 lak obožavam, obično ga imam u zalihama, mada mi je sada pri kraju, dobro si me podsetila da ga kupim. MF puder sam par puta probala, i svaki put mi je lice burno reagovalo na njega, pa sam odustala. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala!! :) Weleda je otkriće godine! MF retko kome odgovara, a posebno ovaj Lasting Performance. Nikad ga ne preporučujem, jer znam kakav haos može da izazove, ali imam gomilu poznanica koje se kunu u njega. Meni nikako nije jedan od omiljenih, pre bih ga svrstala u nužno zlo :D

      Delete
  6. Bas si dosta proizvoda potrosila, super! :)Koju kremicu si nasla kao zamenu za La roche-posay h. legere? Razmisljam da uzmem ovu, ali bi mi dobro dosla jos neka opcija, cisto da uporedim. Pozdrav :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah, bila sam vrednica :D Weleda dnevno-noćni fluid od Irisa za kombinovanu kožu mi je 1000x bolja od LRP HL - momentalno upija i mogu da je koristim kao podlogu za šminku. Verujem da je hidratacija malo slabija kod Welede, jer je ipak reč o fluidu. Valjalo bi da se dokopaš testera, pa da onda odlučiš.

      Delete
  7. Omg koliko proizvoda. Svaka čast na trudu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha, morala sam napraviti mesta za nove proizvode :D Hvala!

      Delete
  8. Baš si lepo trošila :). LRP Duo nam je zajednički favorit kao i Bioderma,mene zanima koji si to puder našla kao zamenu za MF? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala, trudila sam se! :D LRP Duo+ i Bioderma su sa razlogom beauty bloggers favourites :D Zamena je isto MF, ali Facefinity 3in1 - odličan za masnu kožu, tu i tamo za kombinovanu, a mislim da bi normalnu i suvu dodatno isušio.

      Delete
    2. E pa istim tim sam ga i ja zamenila ,imam suvu kožu ali mi je super,najbolji do sada ,obožavam ga ,ali ja stavim uvek neku podlogicu :)

      Delete
  9. LRP bi trebalo da ti posalju zalihe svih mogucih proizvoda posle ovog posta, pogotovo Effaclar duo+ :D

    ReplyDelete
  10. Jako si me zainteresovala za Gliss šampon, jer ja jedva uspijem dva dana da ne operem kosu :D a i moja kosa je jako tanka i mrsi se. :D I ja sam koristila taj MF puder, ali mi ne izazvao nered na licu i nema šanse da ću ga više kupovati :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super je Gliss, meni je možda najbolji onaj u beloj ambalaži. Kako da opisuješ moju kosu :D Eto, MF retko kome odgovara..

      Delete
  11. Covece ala si se ti mackala :D Obozavam ove postove jer na brizinu dobijem sve potrebne informacije :) Ala si opisala Max Factor puder, svaka cast! :D Ej nisam probala ovu maskaru, a bas bih mogla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isto, ovakvi postovi su mi veoma korisni :D MF je zaista nužno zlo :D Maskara je odlična, mada sam u poslednje vreme više u fazonu bilo koja maskara + veštačke trepavice :)

      Delete
  12. Effaclar Duo + je jedna i od mojih omiljenih krema ikad, neverovatno koliko mi je poboljšala lice! Avonovu masku već sto godina planiram da se nakanim da kupim pa nikako, nekako mi teško da se nateram da naručim pa idem po proizvod posle...lenja sam, znam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Veoma mi je drago da postoji toliko kvalitetna krema, a da je cena većini pristupačna. Avonova maska je odlična, a iz istog razloga nisam ponovila kupovinu :D

      Delete
  13. Bioderma je i meni ubedljivo najbolja micelarna dosad, nameravam da probam i LRP. Ni ja ne volim mleka za skidanje sminke,pokusala sam ali ne ide pa ne ide :) Slazem se sa tobom za Baleinu kremu, skoro je kupih i razocarah se, ne matira kako bi trebalo. Probala sam Avonovu Balanced + Matte kremu i stvarno radi ono za sta je namenjena, naruci tester i probaj :) Kristina

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pošto u potpunosti imamo isto iskustvo sa navedenim proizvodima, sigurno ću probati kremu koju si preporučila. Naručujem tester i javljam utiske :) Hvala na komentaru i preporuci!!

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook