Potrošeni proizvodi

Potrošeni proizvodi #1

6:08 PM

Ovo su proizvodi koje sam nedavno potrošila. Napisaću utiske, cene i proceniću da li i koliko opravdavaju svoju cenu.



Tu su:

  • 1. Lilijev uljani odstranjivač laka za nokte
  • 2. Cleansing milk - apotekarsko mleko za skidanje šminke
  • 3. DERMABLEND Vichy - tečni korektivni puder
  • 4. Garnier mineral invinsi protect - dezodorans u roll on-u
  • 5. Maxfactor puderi u kamenu
  • 6. Maybelline the falsies volum' express - maskara
  • 7. Rimmel 60 seconds 850 aye, aye, sailor - lak za nokte



1. Lilijev uljani skidač laka za nokte košta oko 150 dinara i u potpunosti opravdava svoju cenu. Radi ono što etiketa obećava, ima 150 ml prozvoda i sigurno ću ga ponovo kupiti. Odličan je za skidanje laka namazanog preko izlivenih noktiju (odnosno gela).





2. Ovo apotekarsko mleko za skidanje šminke je jedan od najboljih jeftinih proizvoda. Košta manje od 150 dinara, ima 200 ml, divno miriše i fenomenalno radi ono za šta je namenjen. Čisti, ali ne isušuje kožu, održava prirodnu elastičnost kože i nežno, ali temeljno otklanja nečistoće, višak masnoće, šminku i čestice prašine. Definitivno vredi tih nepunih 150 din.





3. Ovo što sad predstavljam je najsavršeniji puder za veoma masnu kožu koja je isto toliko problematična. Pokriva apsolutno sve što želim da pokrije, a radi boljeg učinka koristim ga u kombinaciji sa NYX korektorom i zajedno čine nešto savršeno za moj tip kože. Ovo je nijansa 45 gold, a proizvodi se u, čini mi se, još 5 nijansi. Košta između 2 i 2500 dinara, u zavisnosti da li Vichy nudi neki popust ili ne. Često imaju primamljive akcije, pa vam preporučujem da se informišete. Dolazi u kutijici, a ambalaža je bela sa crnim poklopcem i sadrži 30ml proizvoda. Prvi put sam se sa njim susrela pre neke 2 i po godine i od tad ga ne menjam. Ranije sam koristila pudere i dosta jeftinije, ali i skoro duplo skuplje od njega, tragajući za odgovarajućim. I da, našla sam ga. Veoma sporo se troši, tako da su mi godišnje dovoljne 2 tubice. Malo je reći da sam se odmorila od kad ga imam. Ko planira da investira u puder - evo mog predloga.





4. Kad god odem da kupim anti-pespirant, Garnier me oduševi novom bojom. Pa preko belog, sivog, ljubičastog i plavog, stigla sam do zelenog. Cena mu je između 350 i 400 dinara, u zavisnosti gde ga kupim. Plastična ambalaža sasvim adekvatnog oblika sadrži 50ml proizvoda. Prijatnog mirisa, ne ostavlja baš nikakve tragove na koži i garderobi, oporavlja kožu nakon brijanja, ne sadrži alkohol.. šta više reći, osim da je odličan. Ne menjam ga već godinama, a iskreno ni ne planiram. Preko leta jedino koristim Sebamed 24hr.Care Deodorant zato što je nenormalno lagan i prijatan, baš savršen za leto. Volim ga zato što ga bez bojazni nanosim više puta dnevno na kožu, posle svakog tuširanja. Njegova cena je između 450 i 500 dinara, dolazi u staklenoj ambalaži i ima 50ml proizvoda.


(Sebamedov dezodorans u roll on-u)








5. Maksfaktorovi puderi u kamenu, koje sam dugo koristila, pamtim ih po ceni od nekih smešnih 500 dinara za 21g prozvoda. Pre nekih godinu dana sam prestala da ih koristim, ali sam sačuvala ove praktične ambalaže i u njih sam skladištila sve i svašta. U sklopu pudera je i aplikator za nanošenje, kao neki sunđerčić koji je veličine tufera. ALI, očekivano se i Maksfaktor promangupirao, pa kad sam krenula da ga ponovo kupim, bila sam šokirana skoro dupliranom cenom - oko 800,900 dinara. 





6. Odlična maskara, ok cena, nekih 700 dinara (čini mi se). Imala sam plavu i žutu, ne mogu da ih razlikujem, sve su mi dobre. Ima 8,2ml i ne suši se brzo, tako da opravdava cenu, ali nije me nešto impresionirala.






7. Rimmel lak koji se ne suši za 60 sekundi, ali se suši brže od ostalih lakova. Lep, postojan, košta oko 300 dinara.

You Might Also Like

12 comments

  1. Već dugo želim da isprobam Dermablend :) Rimmel lakove jako volim. Meni traju jako dugo na noktima, pogotovo ovi novi Salon Pro sad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Probaj obavezno i javi utiske :) možda uskoro uradim i detaljniju recenziju, jer mi je to ubedljivo omiljeni proizvod :) probala sam Salon Pro, odlični su :D

      Delete
  2. Replies
    1. Fenomenalan, ali ključno je pogoditi nijansu. Ja nemam nešto mnogo taman ten, a odgovara mi pretposlednja nijansa (od najsvetlije ka najtaminjoj). Javi utiske ako probas :D

      Delete
  3. Preporuka za kameni puder bila bi Farmasi Happy Face, koji je najjeftiniji puder koji sam probala, a cijena je 1,5 euro :D i čak je tu negdje sa MF :) Ukoliko i nije baš što ono želiš nećeš žaliti novčiće :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala na preporuci, ali gde mogu da ga nađem taj puder? Obožavam te jeftine dragocenosti!

      Delete
    2. U BiH je od nedavno dostupan kao kataloška prodaja, provjeri na netu ima li negdje u tvojoj blizini, možda se neko bavi prodajom ili ima u malim trgovinama :)

      Delete
    3. Šteta ga je ne probati kad je pristupačan za svačiji džep. Zainteresovala si me, definitivno ću ga potražiti. Mada, nameračila sam se na neki Sephorin kameni, ali on mi je maaalo veća investicija. Hvala ti najlepše na savetima :*

      Delete
  4. Koristila sam i ja MF kada je bio jeftiniji, sad sam mu okrenula ledja zbog cene :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bezobrazluk, a 500 din mi je bilo baš nekako taman :) Koji sad koristiš?

      Delete
  5. Mana kod ovog Vichy pudera je sto se tesko nalazi,pa mi je to zaista problem a bas ga zelim!! :) Bas mi je drago da vidim da danasnje devojke vode racuna o dezodoransima,ovaj od SebaMeda je zaista zdrav,i svima ga preporucujem,koristim ga godinama!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam da devojke kukaju kako teško nalaze Vichy Dermabled, ali meni se nije desilo da uđem u apoteku, a da nema :D Jednom sam ga čak kupila u apoteci u Tempu.. Ako baš želiš ovaj puder, piši mi na mail (mogu da ti ga kupim i pošaljem poštom ili busom ako nisi iz Bga).
      E, a meni je drago da to neko i primeti! Zdravlje na prvom mestu!! :)

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook