NEGA TELA

HEMEL kozmetika - krema za ruke

2:45 AM


Nakon što smo na prvom postu o Hemel proizvodima pokrenule priču o roku trajanja, mislim da vam dugujem detaljnije objašnjenje. Hemel proizvodi NEMAJU OGRANIČEN ROK TRAJANJA, ali su zakonski u obavezi da naznače neki rok i odlučeno je da to bude godinu dana. Nek vas ne zbuni to sa neograničenim rokom trajanja! Osnova svakog Hemel proizvoda je med, odnosno pčelinji vosak. Moja porodica proizvodi med već decenijama i dobro je poznato da MED NIJE KVARLJIV PROIZVOD! Nema rok trajanja! Može da se kristališe, ali ga onda samo dobro otopite. Bez obzira na to, moja preporuka je da se držite tog naznačenog roka. Da se vratim na priču o zvezdi današnjeg posta.


Nanosi se utrljavanjem na vlažnu kožu u tankom sloju i daleko je od klasičnih krema za ruke iz drogerija. Nakon nanošenja potrebno je par minuta da je koža potpuno upije, na rukama ne ostaje mastan film. Već nakon prvog korišćenja koža je mekša i svaki suv deo je hidriran. Pomaže kod zanoktica, mada je koristim i kao balzam za usne. Tu mi se još bolje pokazala! Odlična priprema za mat karmine!

Hemelove preparate možete naći u svim bolje snadbevenim apotekama, kao i u Hemel shop-u na Zelenom vencu ili poručivanjem direktno od kompanije na telefon 035 200 200.


Preporučena cena koju sam dobila od proizvođača:

75 ml 718 rsd
30ml 400 rsd









Hemel kozmetika je vredna pažnje, a ova krema je veoma pristupačna. Ako razmišljate o kupovini, predlažem da počnete od nje ili od kreme za lice.


PR uzorak - bez obzira što sam proizvod dobila, recenzija je krajnje objektivna

You Might Also Like

0 comments

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook