NEGA LICA

New in - SEBAMED

12:58 PM

Morala sam malo da promenim izgled bloga, ali još uvek nije gotovo jer nemam dovoljno slobodnoog vremena kako bih se tome u potpunosti posvetila. Bitno je da više nema onog ogromnog Too Faced srca koje je bilo prva i jedina stvar koju vidite ulaskom na blog. Cilj je bio da sve bude jednostavnije, a kako bi se lakše snalazili - uslediće i jedno veliko letnje spremanje po kategorijama. Nadam se da vam se trenutni izgled dopada, a ako imate nekih predloga - GOVORITE!

Do juče je trajala SEBAMED akcija u Srbotrade apoteci, koja inače ima odobrenih 17% popusta na sve, tako da je ukupno sniženje ovog brenda čak 37%. Akcije su česte, dva puta mesečno po 3-4 dana, samo treba redovno pratiti njihov sajt.
 Sebamed sam koristila na samom ulasku u pubertet i nema dana kad makar jedan njihov proizvod nemam u kupatilu. Skoro sve iz ovog posta sam već dosta puta koristila, pa ću uskoro objaviti i nekoliko vezanih recenzija. Ako ste propustili post o sapunu za masnu kožu koji neprekidno kupujem, možete ga pogledati OVDE.



Evo šta sam kupila





SEBAMED CLEAR FACE - ANTIBAKTERIJSKA PENA ZA ČIŠĆENJE LICA

682 dinara (5,9e)


SEBAMED CLEAR FACE - TONIK ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE LICA

 370 dinara (3,2e)


SEBAMED CLEAR FACE - SAPUN PROTIV AKNI, MITESERA I NEČISTE KOŽE
SEBAMED - SAPUN KOJI ŠTITI KOŽU VITAMINIMA I VLAŽEĆIM AMINOKISELINAMA

 Clear face 293 (2,5e), ovaj drugi 205 dinara (1,8e)


SEBAMED - LIP DEFENSE SPF 30

194 dinara (1,7e)






Mislim da se jeftinije od ovoga ne može proći. Odlična prilika da obnovite potrošene proizvode, ali i da probate nešto novo.

You Might Also Like

24 comments

  1. Jel ovo labelo ima neki miris ili ukus? Baš ne volim kada mi labelo ima neki ukus, posebno na slatko, voćkasto i slično pa sve kupujem ta iz apoteke. Nisam ni znala da Seba Med ima labelo, ovo kupujem prvom prilikom. :) Inače nemam problematičnu kožu, ali čim bude sledeća promocija planiram da kupim ovaj losion za dubinsko čišćenje, nadam se da će do tada biti recenzije njega. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Blag miris, skoro potpuno neutralan. Nema nikakav ukus, deluje kao da je baš za tebe :D Losion je super, koristim ga već godinama :) Najverovatnije ću već ove nedelje pisati o svemu iz ovog posta. Što se tiče labela, super je što ima SPF30 - zato sam ga i uzela, ali mi se ne dopada što posle 5 minuta od mazanja bukvalno ništa ne ostane na usnama...

      Delete
  2. Nikada nisam koristila sebamed, uvek sam ih vezivala za problematičnu kožu. :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Većina proizvoda i jeste namenjena za negu problematične kože. Koristim njihov dezodorans svako leto, jer se tuširam nekoliko puta dnevno i isto toliko puta stavljam dez. pa mi je to kao neka zdravija opcija. Čula sam da su im šamponi odlični, kao i linija sa zaštitnim faktorom. Ali ti stvarno imaš čisto lice, nema potrebe da eksperimentišeš :D

      Delete
    2. Haha, hvala ti, no dezodorans već imam u planu, s obzirom da je baš hvaljen. :)

      Delete
    3. Odličan je, videćeš :))

      Delete
  3. Koristila sam ranije sapun,ali mi je bas mnogo isusivao kozu lica,i to mi se nije svidjalo!! nadam se da ce tebi biti dobar!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam oba već koristila i odlični su mi :D Beli za nijansu više odgovara mom tipu kože.

      Delete
  4. Jedino tonik nisam probala, ostalo jesam i svim sam prezadovoljna! Generalno, volim Sebamed, proizvodi su im stvarno kvalitetni. Probaj i Baby balzam, divan je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se da je sve dobro. Tonik baš detaljno očisti lice, mnogo bolje nego micelarne. Učinilo mi se da sam videla njihov balzam na onoj tvojoj neverovatnoj gomili :D Uzeću ga sigurno. Planiram da probam sve što imaju za vreme ovih akcija :)

      Delete
  5. Nisam probala išta od njih, ali mi stalno zapinju za oko :) Imam dosta često poneki prištić na licu pa bi nešto za brzo saniranje došlo kao naručeno.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imaju kremicu u tubi od 10ml baš za to namenjenu :) pogledaj, mislim da je redovna cena oko 5e (možda malo manje)

      Delete
  6. Koristila sam sve osim ove pene, i obican sindet mi je najbolji, tonik onako ali problem je alkohol u sastavu, a labelo ne podnosim, jedva cekam da ga potrosim, imam i baby labelo koje samo lepse mirise ali nega takodje nikakva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, labelo je stvarno malo čudno. Nestane sa usana pre nego što ga namažem. Ali kao ima taj zaštitni faktor, pa valjda nečemu služi. Meni pena i tonik baš odgovaraju, ali mi je sapun bolji ovaj beli.

      Delete
  7. Nisam koristila njihove proizvode do sada, ali me vrlo zanima taj balzam za usne, nisam ni znala da ga imaju :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sve što sam probala je dobro, a balzam onako :D ništa posebno, naravno da ne odmaže, ali nisam primetila da mi je preterano pomogao :)

      Delete
  8. Zdravo, prvi put sam na tvom blogu i svidjaju mi se tvoji postovi koje sam do sada procitala :)
    Ja isto imam problema sa kozom, tacnije sa bubuljicama i miteserima. Posle ove recenzije sam jako zainteresovana da probam Seba med proizvode, pa me zanima da li preporucujes jos nesto osim ovih nekoliko gore nabrojanih?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zdravo Tanja! Hvala ti na lepim rečima, drago mi je da ti se postovi dopadaju. Najbolje bi bilo da mi kažeš kakav ti ej tip kože, pa ću prema tome moći da ti kažem šta je najbolje da koristiš. Ova pena je dobra za mitesere, tonik je dobar da reguliše masnoću, sapuni su odlični - samo što beli može da isuši.. Čula sam dosta pohvala za njihovu kremu u tubici od 10ml koja se ciljano nanosi na bubuljicu, pa možda možeš to da probaš. Oni stvarno imaju gomilu proizvoda, pitaj u apoteci :)

      Delete
    2. Izvinjavam se sto mi je prvi komentar dupliran, ne znam zasto mi nekada zabaguje.
      Pa moj tip koze je mesoviti, masnija t-zona, a obrazi suvi. Zainteresovala me je bas ta pena i tonik, tako da moram da pratim kad je sledeca promocija i kupim ih :)

      Delete
    3. Ne brini za komentar, dešava se često. Sledeća promocija je već za dva dana i traje isto toliko, dakle 12. i 13. jun! Preporučujem zeleni sapun, tonik i penu. Sa penom nećeš videti neki pomak nakon jedne bočice, radi na duže staze. Verujem da ti je potrebno nešto što će brže da deluje, pa pogledaj onu kremicu od 10ml. Za bubuljice je najbolje da koristiš La Roche-Posay Effaclar Duo + koji u Srbotrade apoteci košta 1270 dinara, to je redovna cena pošto imaju odobrenih 17% popusta na sve. :) Ako ti nešto detaljnije treba, piši mi na FB. Pozdrav!

      Delete
    4. Hvala puno na odgovoru :)
      Lice mi je sad mirnije nego u periodu tinejdzerskih dana kada sam imala velikih problema, sada mi bubuljice uglavnom izlaze u periodu pms-a. Za pocetak cu pokusati sa tim tonikom i penom, vec u petak idem da ih uzmem :)

      Delete
    5. Nema na čemu! Javljaj rezultate, držim ti palčeve da izguraš to do kraja :))

      Delete
  9. Obozavam tvoje recenzije,super si. Sebamed je odlicna linija,kako za decu,tako i za odrasle. Mene je konkretno najvise odusevio gel za intimnu negu,fenomenalan je,Ph je prilagodjen za zene pre menopauze i posle,obavezno probaj ako vec do sada nisi. Kvalitetna linija,i mislim da je prilagodjena za svaciji dzep :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znam kako tek sad vidim komentar, izvinjavam se. Od gelova za intimnu higijenu sam koristila samo Cliven i Niveu, mogla bih da probam i taj Sebamed. Iskreno, nisam ni znala da imaju nešto tog tipa. Hvala na predlogu, slažem se da imaju dobre cene i još bolji kvalitet!

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook