NEGA LICA

NEGA LICA NA MORU - La Roche-Posay i Sebamed

5:39 PM



Kad idem na putovanja, trudim se da ponesem što manje ambalaže proizvoda, pa tokom cele godine prikupljam zalihe promo/test/mini pakovanja. Pošto sam u poslednjih godinu danaza negu lica koristila uglavnom Sebamed i La Roche-Posay, od toga nisam odstupila ni tokom letovanja. 

*Podsećam vas da je VELIKO PREPARATIVNO POKLANJANJE u toku! Možete dobiti neke od proizvoda iz današnjeg posta - prijavite se OVDE



SEBAMED


Tester od 20g Sebamed clear face sapuna za masnu kožu od kog se u poslednje vreme ne odvajam. O njemu neću dužiti, jer detaljnu recenziju možete pročitati OVDE

Tester Sebamed tonika za lice, koji kupujem po ko zna koji put. Ako vas zanima recenzija ovog proizvoda, napišite mi u komentarima. Pisala sam o razlici između TONIKA I LOSIONA, pa ako niste sigurni pogledajte OVDE. Od kako blogujem, pored ovog tonika, koristila sam i losion za masnu kožu profesora Milojevića - post možete pročitati OVDE.

Sebamed care gel nisam koristila, jer nije bilo potrebe. Čim isprobam, javljam utiske na blogu ili Facebook stranici.

*ove testere sam dobila u Srbotrade apoteci u Beogradu za vreme Sebamed akcije, nakon što sam obavila veću kupovinu (5-6 proizvoda)

LA ROCHE-POSAY


La Roche-Posay micelarni rastvor mi je po kvalitetu odmah iza Bioderme, za koju svi znamo da je najbolja. Čini mi se da ova dva rastvora imaju najsličniju formulu od svih koje sam do sad probala. Sa dva tupfera skida i najjaču šminku, sve sa veštačkim trepavicama koje nežno odvoji od kapka. Nije bilo nikakvih iritacija, a sigurno bih je kupila ponovo da nisam uzela Biodermu od 500ml.

La Roche-Posay Anthelios XL je koristio brat, pošto je na pola letovanja potrošio Nivea SPF 30 fluid za lice i veoma je zadovoljan. Ima izrazito svetao ten, lako pocrveni i skoro da uopšte ne pocrni. Jedina primedba - dodatno masti kožu.

Sa La Roche-Posay termalnom vodom imam love/hate odnos. Nekad mislim da ne radi baš ništa licu i da je totalno bacanje novca, a nekad mi toliko prija da pomislim da ne mogu bez nje. Ovo mi je već treća bočica i svaki put sam koristila baš ovu LRP, druge nisam probala i ne planiram. Recenziju ovog proizvoda pogledajte OVDE.

*Ove proizvode sam dobila u Srbotrade apoteci na La Roche-Posay akciji, uz kupovinu Effaclar Duo + sam dobila paketić



La Roche-Posay Effaclar gel za umivanje mi je definitivno omiljeni proizvod ovog leta. Nakon što sam na moru kupila četkicu za čišćenje lica (među blogerkama poznatija kao RUČNI CLARISONIC) primetila sam drastično poboljšanje - do sad nisam koristila efikasniji duo za čišćenje. Lice mi je u mnogo boljem stanju, tako da sad uopšte i ne isprobavam nove proizvode jer sam zadovoljna kako mi lice trenutno izgleda. O gelu sam pisala detaljnu recenziju - OVDE.

*Ovaj proizvod sam kupila u Srbotrade apoteci po ceni od 350 dinara, može da se nađe u svakom većem Liliju i bolje snadbevenim apotekama (oko 400 din).

ručni CLARISONIC


La Roche-Posay Effaclar DUO + je već svima dobro poznat proizvod, rekla bih da je to jedna od najboljih krema za masnu i problematičnu kožu. Ima mnogo zadovoljnih korisnika, ali i onih koji su potpuno razočarani. Ili ćete je voleti najviše na svetu, ili ćete je mrzeti - sigurno nećete biti ravnodušni. Pisala sam o prethodnoj verziji OVDE, a ako vas zanima uporedna ili posebna recenzija unapređene verzije napištite u komentarima.

*Kremu sam takođe kupila u Srbotrade-u, cena je bila 1200 dinara. Ima je u svakom većem Liliju i apotekama (cena oko 1600din).



Giveaway traje još nekoliko dana, prijavite se i možda osvojite neki od ovih proizvoda, prijava  OVDE

You Might Also Like

12 comments

  1. Odličan post. :) Znaš i sama koliko volim Sebamed sapun. Drugarica mi je čak rekla i da mi se vidi promena na licu, yaaay! :)
    A gde si kupila ručni Clarisonic? :)

    ReplyDelete
  2. Hvala! Sebamed sapun je odličan, drago mi je da ti je pomogao ♥
    Ručni Clarisonic sam uzela u nekoj apoteci u Solunu :)

    ReplyDelete
  3. A kad ce treci deo o Solunu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oko tih postova ima mnogo posla, ali potrudiću se da bude što pre :)

      Delete
  4. izvrstan izbor proizvoda, LRP termalnu, micelarnu i anthelios i sama koristim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala!! Drago mi je da delimo mnoge proizvode :))

      Delete
  5. Sebamed zeleni sapun koristim i EffaclarDuo+. Lrp gel sam izbacila iz rutine jer mi je isušivao obraze. I ja potpuno isto radim na putovanjima, skupljam tokom godine testere i mini pakovanja, lakše mi je zbog nošenja a i postoji rizik da mi se prospe proizvod u velikom pakovanju, pa mi je lakše kada se prospe malo pakovanje :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislim da sam LRP gel počela da koristim posle tvoje recenzije, ali meni u potpunosti odgovara pošto imam masniju kožu od tebe. Mini pakovanja su stvarno mnogo praktična (i + preslatka :D)!

      Delete
  6. Nisam nista od ovih proizvoda probala, ali planiram jednog dana :D Uvek rado procitam post o LRP i sebamed proizvodima :) Valjda volim tu belo plavu ambalazu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Micelarna je super zamena za Biodermu, probaj :D Jesu lepe ambalaže :)

      Delete
  7. LA ROCHE-POSAY moj omiljeni brend za njegu lica

    ReplyDelete
    Replies
    1. I moj! Hvala za komentar, obožavam tvoj sajt :)

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook