MULTIACTIV

MULTIACTIV GRUPNA RECENZIJA

2:13 PM



Ako pratite domaću beauty zajednicu, verovatno već znate da su blogerke posetile Multiactiv proizvodni pogon u Bačkom Jarku. Prelepo iskustvo za sve nas, ljubazni domaćini i do detalja isplaniran program prezentacije nove kreme za lice sa zaštitnim faktorom. Imale smo priliku da posmatramo proces proizvodnje, da zavirimo u mešalice, pa čak i da učestvujemo u izboru mirisnih nota za novu kremu.


ULJE ZA SUNČANJE U SPREJU SPF24


Na samom početku želim da predstavim glavni favorit leta, a to je ovo prelepo Multiactiv ulje. Prvih nekoliko dana letovanja sam ga koristila samo u kasnim popodnevnim časovima, kad je sunce već bilo pri zalasku. Ten mi je takav da veoma brzo dobijam boju, ali brzo i gorim. Baš zbog toga sam oprezna pri kupovini i apliciranju snčalica, a to je verovatno razlog što ranije nisam otkrila ovo čarobmo ulje. Mackala sam se kao luda, potrošila sam skoro celih 200ml za 10 dana! Koristila sam ga i za kosu! Ono što mi je ostalo sam dodala u losione za negu tela, da ih obogatim. Dopada mi se to što zaista neguje kožu i štiti od štetnog dejstva sunčevih zraka. Božanstven miris kokosa i prava čarolija nakon povratka sa mora - KOŽA MI SE UOPŠTE NIJE LJUŠTILA!!! Malo je reči da sam pozitivno iznenađena, zaljubljena sam u ovo ulje. Ne mogu dovoljno da ga nahvalim, tako da ću sigurno pisati recenziju samo za ovaj proizvod.

*PR uzorak - bez obzira što sam proizvod dobila, to ne utiče na objektivnost recenzije.


GEL ZA SUVO PRANJE RUKU


Ovaj specijalno formulisani gel za definfekciju ruku sam koristila još u ranom detnjstvu, kad smo išli na izlete, da ne bih prljavim rukama dirala hranu. Nedavno sam ga ponovo ugledala u dm-u i morala sam da ga kupim. Stvarno ne znam kako sam živela bez ovog proizvoda proteklih godina. Koliko sam samo puta prljavih ruku, pravo iz prevoza, uzela nešto od hrane... Prijatnog mirisa, glaste strukture, nelepljive formule, sa lepim plavim granulama koje se tope u dodiru sa kožom. Pakovanje sadrži 65ml proizvoda i cena je oko 100 dinara.



Sastav:

Alcohol Denat., Aqua, Parfum, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Triclosan, Panthenol (Pro-Vitamin B5), PEG-200, Polysorbate 20, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, CI 77007 (Ultramarine).



BB KREMA U NIJANSI BRONZE


O ovoj kremi sam već pisala detaljnu recenziju koju možete pogledati OVDE. Imala sam nijansu Natural, a onda mi je bilo potrebno nešto tamnije, pa sam kupila i Bronze. Na izgled veoma tamna, ova nijansa se iznenađujuće dobro prilagođava srednje tamnom i tamnom tenu. Idealna za period nakon letovanja, lepo ujednači ten i daje koži zdrav sjaj. Odlično izgleda na osunčanoj koži jer je finiš sjajan, pa komplimentuje preplanulom tenu. Cena je oko 450 dinara. Obožavam ovu toniranu kremu i već sam gomilu ljudi zarazila.


Sastav:

Aqua, Propylene Glycol, Dicaprylyl Ether, Glycerin, Titanium Dioxide, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Cyclomethicone, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglycerides, C12-15 Alkyl Benzoate, Mica, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Polysorbate 60, Talc, Ceresin, Buxus Chinensis, Butyrospermum Parkii, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Palmitoyl Proline, Magnesium Palmitoyl Glutamate, Sodium Palmitoyl Sarcosinate, Methyl Metacrylate Crosspolymer, Dimethicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Parfum, Aloe Barbadensis, Xanthan Gum, Triethanolamine, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499.



KREMA ZA LICE SPF30


Kremu za lice sam počela da koristim odmah nakon prezentacije u Multiactiv proizvodnom pogonu, zato što je baš tih dana i bilo vreme da se počne sa SPF podlogom za puder. Već nekoliko godina tražim kremu sa zaštitnim faktorom, koju ću moći da koristim pre pudera, ali da mi ne začepljuje pore i da ne bude previše masna. Ova krema je ispunila sve osim poslednjeg zahteva, a pošto imam veoma masnu kožu - morala sam da prestanem da je koristim kao podlogu za puder. Tokom korišćenja, pojavile su mi se i neke nove bubuljice, ali sam kasnije zaključila da proizvod sa slike nije krivac. Onda sam se za svaki slučaj vratila na voljeni LRP, a kremu sam dala tetki (koja je obećala da će se redovno mazati) da ponese na more. Vratila se prezadovoljna i prvi put od kako pamtim NIJE BILA UGLJENISANA. Telo joj je uvek slabije dobijalo boju, ali kad god dođe sa mora izgledala je prepečeno i bar još 10 godina starije. Izgleda da je Multiactiv dobro odradio posao, sa obzirom na to da ja nisam pocrvenela (obrazi i nos), što je u mom slučaju praksa.



Ukratko:

  • nije vodootporna kao što navode, primetila sam da mi se sve skine nakon izlaska iz vode
  • sigurno nećete pocrneti kao inače, što je odlično jer nećete izgledati kao babe u tridesetoj
  • sigurno nećete pocrveneti AKO SE BUDETE PRIDRŽAVALE SATNICE ZA PONOVNO APLICIRANJE (štiti mnogo bolje nego Nivea fluid za lice, sa kojim redovno gorim)
  • oprezno ako imate osetljivu kožu, možda vas neki sastojak iziritira
  • tekstura je odlična, lako se razmazuje
  • za suvu i normalnu kožu može da bude podloga za puder

Sastav:


Aqua, Octocrylene, Glycerin, Cetearyl Ethylhexanoate, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Stearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Dicaprylyl Ehter, Butyl methoxydibenzoylmethane, Penthylene Glycol, Fructose, Urea, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Maltose, Sodium PCA, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Trehalose, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Gluocose, Titanium Dioxide, Silica, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Parfum, Xanthan Gum.

*PR uzorak - bez obzira što sam proizvod dobila, to ne utiče na objektivnost recenzije.





GEL ZA HLAĐENJE POSLE SUNČANJA


Gel sa efektom hlađenja koji je namenjen za negu kože nakon sunčanja. Zahvaljujući visokom sadržaju aloe vera gela, mentola i alantoina umiruje kožu i pomaže joj da se regeneriše. Prijatno hladi, ublažava crvenilo i iritacije i omekšava kožu. Povećava vlažnost kože, štiti od perutanja i pomaže u održavanju preplanulog izgleda. Nakon upotrebe gela koža je blistava, meka i hidrirana.

Ovog leta sam koristila tri proizvoda ovog tipa i svi su mi se pokazali slično. Ovaj gel je providan, boje između zelene i plave. Ima prijatan i osvežavajući miris, a efekat hlađenja je prisutan odmah nakon mazanja. Potrebno je oko minut da ga koža lepo upije, a hlađenje ne traje mnogo dugo. Dovoljno dugo da, kad se namažete posle tuširanja, možete lako da padnete u popodnevnu dremku. Malo je lepljiv, ali to je jedva primetno. Znatno smanjuje crvenilo - na leđima mnogo brže nego na licu, jer je lice izloženije. Što se tiče hidratacije, ne očekujte previše. 



Sastav:

Aqua, Alcohol denat, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Jucie, Glycerin, Carbomer, Propylparaben, Allantoin, Parfum, Menthol, Sodium Hydroxide, CI 19140, CL 61585.

*PR uzorak - bez obzira što sam proizvod dobila, to ne utiče na objektivnost recenzije.




SVETLUCAVI LOSION SA ZLATNIM ŠLJOKICAMA


Ovaj proizvod nisam isprobala, samo sam ga svočovala na ruci i videla sam da šimer nije mnogo primetan. Jedini razlog što sam odložila korišćenje je to što imam nekoliko otvorenih losiona sa istom ili sličnom namenom, a koji su pred istekom roka trajanja. Mislim da ću ga ostaviti za sledeće leto, dopada mi se što se diskretno presijava. 


Sastav:

Aqua,Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Polyglyceryl-3 Methylglu-cose Distearate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Dicaprylyl Ether, C12-15 Alkyl Benzo-ate, Cyclomethicone, Glyceryl Stearate SE, Ce-tearyl Alcohol, Buxus Chinensis, Phenoxyetha-nol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Stearic Acid, Dimeticone, Calcium Aluminium Borosilikate, Silica, Tin Oxid, Panthenol, Parfum, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Sodium Polyacrylate, CI 77891.

*PR uzorak - bez obzira što sam proizvod dobila, to ne utiče na objektivnost recenzije.





Da li ste koristile neki Multiactiv proizvod ovog leta?
Mene baš raduje kvalitetna domaća proizvodnja.

You Might Also Like

8 comments

  1. Vidiš, nikad nisam primetila taj gel za dezinfekciju ruku! Moram ga uzeti kad već kažeš da je nelepljive formule. Mrzim gelove od kojih mi se posle lepe ruke, a opet ne m ogu bez njih. A ovaj svetlucavi losion nikako da probam, a sviđa mi se! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opasno sam se navukla na ovaj gel :D koristim ga i kad treba i kad ne treba, dopada mi se miris. Svetlucavi losion obe testiramo sledećeg leta :))

      Delete
  2. Nisam ništa iz linije za sunčanje ali koristim gel za tuširanje i mleko za telo i odlično mi odgovaraju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam probala mazalice i tuširalice, ali je u planu :D Baš sam zavolela Multiactiv.

      Delete
  3. Imam ovaj prvi proizvod, u narandzastoj flasici je,ali je mleko za suncanje! Miris je fantastican,i bas sam zadovoljna sa njim! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovog leta sam se definitivno odučila za ulja, više prijaju mojoj koži :D Ali sigurno ću isprobati još gomilu njihovih proizvoda, veoma sam zadovoljna!

      Delete
  4. Kako ja nisam znala za tu posetu? :( Nikada nisam probala nista od multiactiv proizvoda i pre bih kupila i koristila "domacu proizvodnju", ali mi se ne dopada sastav proivoda.... :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemam pojma, baš nas je bilo gomila. Mislila sam da su pozvane sve SBB članice :/ Ja koristim poslednjih nekoliko meseci njihovu toniranu kremu, detaljno sam je recenzirala i bez obzira što sastav baš i nije savršen, prezadovoljna sam. Mešam tamniju i svetliju nijansu, nikad nisam uspela da nađem ovako pogođenu boju podloge. A lice mi je sad skroz ok, mnogo bolje nego kad sam koristila pudere.. Kad sam kod toga, ne sećam se kad sam prošli put stavila puder.. možda za pin-up makeup challenge :D

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook