NEGA KOSE

Macadamia NoTangle hairbrush

11:58 PM

Moj prvi post bice opis fenomenalne Macadamia cetke, koja dolazi u plasticnoj kutiji i kosta 750 dinara. Vidjala sam na raznim blogovima postove u kojima su devojke kupovinom ove cetke za 990 dinara u istoj platicnoj kutiji kao 'poklon' dobile kesicu maske za kosu i najmanje pakovanje Macadamia ulja. Te dve stvari nisam probala, iako sam o njima cula samo reci hvale. 



Ono sto razlikuje izrazito zelenu Macadamia cetku od drugih jeste njena moc da rasceslja zamrsenu kosu bez trunke bola. Iglice su od neke savitljive plastike, pa je osecaj tokom cesljanja kao da kroz kosu provlacim svilene tracice. 

Ova NO TANGLE fraza doslovno znaci BEZ ZAMRSAVANJA, a to je ono sto svaka devojka zeli. Moja kosa je prirodno prava, tanka i brzo se prlja. Ako zelite da koristite ovu cetku, a ne znate da li ce moci da 'prodje' kroz vase talase ili kovrdze - koristite je na mokroj kosi, tu ne moze da omane. Jedina zamerka joj je kratka drska koja doslovno klizi iz ruke.


Ova cetka je ispunila sva moja ocekivanja, cena je korektna, sa obzirom na to da sam 'obicne' prosecne cetke placala oko 400 dinara. Zakljucak je sledeci - ako imate pravu ili blago talasastu kosu - Macadamia NoTangle odusevljava, ali ako je vas tip kose talasasta ili kovrdzava ovaj proizvodjac takodje nudi resenje:

Prve dve fotografije su napravljene mobilnim telefonom, pa su zato malo losije. Fotka ceslja je sa Google-a.



Da li je neka od vas koristila ove proizvode? :)

You Might Also Like

9 comments

  1. jako zelim ovu cetku ali nikako da odvojim novac za nju :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vredna je koliko košta, tako da ne oklevaj, čim budeš u mogućnosti - zgrabi je :D

      Delete
  2. Masku nisam probala,i nakada nisam probala nijedan balea proizvod,mislim da sam pogresila. Ali cetku sam kupila,i prezadovoljna sam,fenomenalna je. Cak cesljam i dete koje je do skora vristalo kad ga cesljam onom cetkom od prirodne,mekane dlake. Cak se i sam ceslja. Hvala ti sto postojis :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaooo, pa to je divno! <3 Hvala Vama što čitate moj blog :*

      Delete
  3. Interesuje me sta mislis o prirodnom susenju kose,posto je meni jedna dr.dermatolog rekla kako ne valja da kosa stoji vlazna,i da to nikako ne prija temenu,jer se slepljuje sebum za kozu i kosa se brze masti i neretko se stvara perut,a i ne dozvoljava korenu da dise i da se hidrira i da tako opada kosa?

    ReplyDelete
  4. Retko kad sušim kosu prirodnim putem pošto imam problema sa sinusima, tokom leta je druga priča i tad gotovo da ne koristim fen (osim kad sam u žurbi). Što se tiče toga da li je štetno ili nije zaista ne znam, mada sigurno je manje štetno od sušenja fenom zbog tog negativnog uticaja toplote na dlaku... Možda je najbolje da pitaš http://zdravakosa.blogspot.com/ ili http://sjajnakosa.blogspot.com/, eventualno http://negakose.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  5. Odlican post! ♥
    dianadblogging.blogspot.com

    ReplyDelete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook