NOVO

New in #1

12:51 AM

Nadam se da post nije predugačak, ali sam ovog meseca malo više osvežila svoju make up kolekciju i morala sam to podeliti sa vama.





1. Sephora It Palette (Nude eyeshadow collection)
2. Loreal miklearna voda
3. NYX HD studio photogenic primer
4. Essence all about matt puder za matiranje i fiksiranje
5. Essence rezač za olovke (deblje i tanje olovke)
6. Maybelline 145 pink diamonds ruž za usne
7. Loreal 01 Pure Black gel ajlajner
8. Dior 787 ultra gloss reflect sjaj za usne
9. Essence eyebrow stylist set
10. S-he 014 bela olovka za oči
11. Deborah rumenilo 59 mogano
12. Blush ravna četkica za puder







1. Ovu Sephorinu paletu sam malopre kupila za 2800 dinara na nekoj akciji u Ušću, a puna cena joj je 3480. Nju još uvek nisam otvorila, tako da ću kasnije uraditi recenziju. Još uvek sam oduševljena ambalažom koja više podseća na torbicu za grad, nego na kutijicu za senke.


2. Loreal je moja prva micelarna voda, tako da je ne mogu uporediti sa Biodermom ili Mixom, kao što ostale blogerke rade. Košta 500 dinara i fenomenalna je. Kad budem imala sa čim da je uporedim, pisaću detaljnije.


3. NYX prajmer sam takođe malopre dobila na poklon od cimerke, košta 1550 din. Nakon nekog vremena ću uraditi recenziju, neću napamet da ga hvalim ili kudim. :)


4. Ovaj čarobni beli prah košta samo 500 dinara, kažem SAMO jer vredi bar duplo više. Moja T zona više ne reflektuje svaki tračak svetlosti, a višak sebuma kao da se zauvek povukao sa mog lica. Preporuka za sve koji imaju problem sa prosijavanjem, ali i fiksiranjem šminke na neki duži vremenski period (testirala sam ga na 9h - perfektan).



5. Ovaj rezač sam uzela pošto sam se pre par dana preselila iz rodnog grada u Beograd zbog studija, pa više ne mogu da koristim mamin. :D Pored Deborinog koji maksimalno drsko košta 450 dinara, ugledala sam ovaj maleni naranžasti Essense od samo 150 dinara i odmah ga kupila. Ok je, radi ono za šta je namenjen. Za ove pare korektan.





6. Ruž sam kupila u DM-u počektom septembra, a cena mu je bila 700 dinara. Ima šljokice, postojan je na usnama i ostaje na usnama i posle kontakta sa čašom ili viljuškom. Već sam ga zavolela. :)




7. Ovaj ajlajner je koštao 1000 dinara i mislim da je precenjen. Nije me razočarao, ali me nije ni oduševio. Četkica je okej, može da se koristi ako nemate onu sečenu pod uglom (ja ih imam nekoliko, ali najviše volim Blush i Cala uglaste četkice). Postojan jeste, ali da moram da nanosim mnoooogo puta da bih postigla intenzivno crnu. Sigurno ga neću ponovo kupiti, pre bih probala Maksfaktorov.





8. Diorov 787 kupujem već ne znam koji put po redu. To je moj omiljeni sjaj svih vremena, uvek i zauvek.... OBOZAVAM GA! Košta između 4500-5000 dinara, u zavisnosti od toga da li ga uhvatim na nekih 10% popusta ili ne. Neću da ga hvalim ovde ukratko, o njemu ću napisati roman u zasebnom postu.



9. Ovo je nešto jeftino, praktično, odlično! Košta 360 dinara. Mešavina ove dve nijanse je moja savršena kombinacija, tako da imam samo reči hvale! Ali, tu nije kraj! Moja cimerka ima kosu boje meda i svetlije obrve od mene, pa je svoju idealnu nijansu pronašla u ovoj svetlijoj senci. Ambalaža je bukvalno dovedena do savršenstva, nema rasipanja, slučajnog otvaranja.. Ovu četkicu ne koristim, već posebnu sečenu pod uglom.




10. Ova bela olovka mi služi da je nanesem preko baze za senku kad hoću da pojačam intenzitet neke senke koja je malo slabije pigmentovana. Koristim je i za trik sa otvorenijim pogledom (nanosim je na donju liniju u oko) i u uglovima oka kod nosa. Jeftina je, oko 150-200 din, a dobra.




11. Deborina rumenila su jedina koja koristim. Planiram uskoro eksperimente u vidu drugih proizvođača, ali verujem da će Debora ostati No.1. Obožavam ga, imala sam sve moguće nijanse i ne znam koja je najbolja (mislim da su sve xD). Preko leta kombinujem nekoliko tamnijih, tokom zime svetlijih i tako u krug. Ne znam koliko košta pošto mi ih mama uvek donese nekoliko, tako da ga nikad nisam kupila iz svog džepa. Mislim da su oko 1000 dinara, ispravite me ako grešim.




12. Blush ravno sečena četka je jedna predivnoća! Mekana je kao kunić, ona nanosi i razmazuje puder milujući lice. Od kako je imam, sporije trošim puder i imam lepši i ujednačeniji ten. Košta 560 dinara, a vredi i više.

Imte li šta sa moje New in liste? Želite li da nešto detaljnije opišem? Imate li kakve predloge? Hvala što čitate! :)

You Might Also Like

8 comments

  1. Odlicni noviteti, najvise mi se svidja sephora paleta :))

    ReplyDelete
  2. Hvala!! :) I meni, i meniiii :) nadam se da vas nisam udavila dugačkim postom (ili bolje reći slikovnicom)

    ReplyDelete
  3. Super post ♥. Samo mi nije jasno zasto stalno pises cetkica ravno secena, secana pod uglom, samo reci ukosena, ili uglasta? A jedva cekam recenziju L'orealove micelarne i hvalospev o Dior sjaju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha, nemam pojma ako mi veruješ.. pri kupovini četkice čujem prodavačicu kako kaže sečena pod uglom i ravno sećena i uvrti mi se u glavu :D nisam ni primećivala da je iritantno, mada i moje drugarice tako govore :D jedini plus može biti to što će mlađe devojke lakše shvatiti pojam ravno sečena i sečena pod uglom, nego ukošena i uglasta. Imaću u vidu tvoju sugestiju :) Hvala što čitaš, a želje ću ti uskoro ispuniti :*

      Delete
    2. Kako ti se svidjaju ovi sabloni za obrve u pakovanju senki essence? vrede li sta?

      Delete
    3. TheGlamMonster, izvini, tek sad sam videla komentar >.< Essence šablone uopste ne koristim, a pokušala sam.. Ili ne umem, ili su stvarno beskorisni. Jednostavno se ništa od toga nije poklapalo sa mojim oblikom obrva U POTPUNOSTI. Taj pokušaj sa šablonima završio se tako što sam obe obrve morala naknadno da sređujem korektorom po 5 minuta. Tako da ne preporučujem eksperimentisanje :) A senke za obrve su odlične, dugo ih imam slabo se troše, a koristim ih svakodnevno.
      Oprosti što ovako kasno odgovaram :)

      Delete
  4. Koooooliki poooooooost!! Sad si me bas zainteresovala sa ovom cetkom!! Jel bolja od 32!?? :) Miceralnu koristim,i ja sam je sad u Tempu platila 315 dinara, prajemer imam,senku za obrve,svasta nesto od ovoga!! Cekam recenzije!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ogroman post :D Sa ovom četkom nanošenje pudera traje 100 sati bukvalno, pa sam počela da je koristim za bendanje korektora i tu mi se pokazala odlično :) 32 mi je bolja za nanošenje pudera, mada ni sa njom nisam nešto prezadovoljna :D

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook