MESEČNI POST

APRIL 2014. - Gde sam bila, šta sam radila?

12:09 PM

Odlučila sam da uvedem nov niz postova koje ću objavljivati jednom mesećno kako bih sa vama podelila šta sam zanimljivo gledala, gde sam sve bila, kako sam se provela, random omiljena stvar u mesecu... Da oplemenim ovaj beauty kutak jednim nizom lifestyle postova.

Pošto se otvorio Cineplexx u Ušću, filmovi su u aprilu bili prioritet, a ni Tuckwood koji obavezno posećujem jednom nedeljno nije izostavljen.

Šta sam gledala?


Noah (Noje)



Biblijska priča u izmenjenom izdanju koje vam se, ako ste vernik, verovatno neće svideti. Ubačeno je dosta bića kojih prema predanju nema, ali se sve to lepo uklapa i drži pažnju. Izbor glumaca mi se ne dopada, osim Rasela Krou koji odlično pliva u borbi između vere i ljudskosti.


Pompei (Pompeja)


Nisam ljubitelj istorijskih priča, ali mi se ovaj film veoma dopao. Od početka do kraja u potpunosti drži pažnju. Zameram jedino to što se tokom celog filma dešava ono što i sami očekujete, pa na momente može biti smešno. Ako ste ljubitelj serije Game of Thrones, Jon Snow igra glavnu mušku ulogu.



Transcendence (Virtuelna svest)



Koliko sam se radovala ovom filmu, toliko sam bila razočarana kad sam izašla iz bioskopske sale. Priča je toliko konfuzna i loše realizovana, da postane malo glupo kad shvatite za šta ste dali novac i odvojili vreme.



Non-stop



Veoma uzbudljiv, napet, zanimljiv... Morate ga odgledati! Volim filmove sa radnjom smeštenom u avionu, a još kad na samom početku ne nazirem ko je otmičar - to je pun pogodak. Do samog kraja je neizvesno i tera na razmišljanje. Dobar film.


Gde sam bila?

Sredinom aprila pozvana sam na otvaranje maloprodaje MakeupStore - klik do njihovog online shopa. Upoznala sam divnu Jelenu sa bloga Moj neseser i deo MakeupStore tima. Uskoro ću objaviti post o dva proizvoda koja sam dobila na recenziju, a do tada lajkujte njihovu Facebook stranicu kako bi bili u toku sa roizvodima koje uvoze. Kod njih možete naći Revlon!




Obradovala sam se?


Dobila sam poklon od divne Jelene sa bloga Dressing case, koji je još divnije spakovan!

*slika je preuzeta sa bloga Budi lepa

Kod gospođe Ljiljane na blogu Budi lepa sam napisala kako sam negovala svoje lice tokom osnovne i srednje škole i kao poklon dobila kremu Exfoliac Noreva Global 6.



Omiljeno ovog meseca?

Grey's anatomy

Apsolutni favorit svakog dana aprila je ova serija, koju sam nastavila da gledam nakon duže pauze. Dugo sam jurila online sajt na kome titl ne kasni, jer je ovu dramu veoma teško gledati bez prevoda zbog medicinske terminologije koja mi nije poznata. Posle mukotrpnog gledanja loših snimaka i titlova koji kasne, odlučila sam da skidam sezonu po sezonu sa kickass.to, a adekvatan prevod sam nalazila na titlovi.com. Drama mi je omiljeni žanr, a ovu seriju bukvalno obožavam. Sve volim - glumce, njihov karakter, poruke koje svaka epizoda nosi...


Najgore ovog meseca?

Revenge S03

Dvoumila sam se između Virtuelne svesti i Osvete, jer je teško odlučiti koje ostvarenje je gluplje. Revenge je serija koju sam volela do početka treće sezone, koja je potpuno upropastila moje mišljenje o njoj. Znate ono kad pratite seriju čije snimanje još uvek traje i radujete se onom danu u nedelji kad izlazi nova epizoda? E u trećoj sezoni ne da nema te uzbuđenosti, već gledam po navici i razmišljam da li da prestanem.





Kako ste provele april?
Predložite mi neke filmove i serije!

You Might Also Like

4 comments

  1. Sviđa mi se post mnogo, htela sam da pišem ovako nešto, pošto uspevam da objavim jedan post mesečno ;-)
    Mene je smorla Greys Anatomy pre neke 2 sezone i prestala sam da gledam... A od lad sam se porodila, dokrajčim HIMYM :-) i navukla sam se na House of cards, uspela san obe sezone da odgledam, nadam se da će je snimati i dalje.. Fenomenalna je serija, obavezno gledaj ako nisi, i to sa prevodom ili bar engleskim titlom, jer su odlični dijalozi! Sori ako sam malo nepismena, kucam sa moba a ubi me sunce B-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha, sve je ok ispalo sa obzirom na okolnosti u kojim si kucala :D za House of cards sam već čula da je dobra, planiram da je gledam, kao i Suits :) Drago mi je da ti se dopada post, nije na odmet da odmorimo malo glavu od kozmetike :DD

      Delete
  2. Ja sam potpuno navucena na Downton Abbey,a sad se spremam za Call the Midwife...nekako nije mi serija bez BBC-jeve produkcije :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam gledala, hvala na predlozima :D već vidim šta ću raditi celo leto

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook