NEGA USANA

LIP DRENCH - EUKALIPTUS

2:43 PM



Da li ste već primetile ove sićušne balzame za usne u prodajnim objektima Alexandar Cosmetics-a? Ako niste, obratite pažnju! Ima ih u 6 različitih boja/mirisa/ukusa i cena je oko 180 dinara. 

Mislim da je među devojkama najrasprostranjenija opsesija proizvodima za negu usana, a ako ste od onih kojima je bitna ambalaža. boja, miris i ukus - volećete LIP DRENCH! U ponudi su:
  • MALINA
  • EUKALIPTUS
  • KOKOS LIMETA
  • NAR
  • MANGO
  • GREJP



U razgovoru sa ljubaznom devojkom iz AC, dobila sam preporuku za lip drench balzame i izabrala sam ovaj sa eukaliptusom. Stajao je pored kase i delovao je baš primamljivo.

Moji utisci:
  • dosta različitih mirisa/ukusa/boja
  • sviđa mi se ambalaža, kao i sistem za izvlačenje proizvoda
  • intenzivan miris koji dugo ostaje na usnama
  • pristojno hidrira, ali nije baš dovoljan za hladne zimske dane
  • ima čak i divan ukus
  • ovaj sa eukaliptusom trenutno daje efekat hlađenja
  • minijaturni su i ne prave gužvu po zadžepku torbe ili neseseru




Čime negujete usne ove jeseni?
Da li vam je bitan miris/ukus/ambalaža, ili samo stepen hidratacije?

You Might Also Like

18 comments

  1. Imam EOS sweet mint, isto tako trenutno hladi usne. A pored EOSa ću mackati Balea balzam za usne (koji me je spasao prošle zime)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne planiram da naručujem EOSe po bezobraznoj ceni, tek kad budem u prilici da ga kupim ili da mi ga neko donese - posedovaću ga :D Videla sam post za Balea ureu, mislim da ču i ja uzeti onaj balzam. Blistex je isto dobar za zimu :)

      Delete
    2. Ja sam sasvim slučajno i neplanirano došla do svojih primeraka, po regularnoj ceni od 4,39$ ;)

      Delete
    3. hahhaha, ne daš se prevariti Šmizlo :D i ja bih da mi neko dovuče iz Amerikeee

      Delete
  2. Ja sam htela da kupim od nara, ali nije bilo :) Nadam se da će biti sledeći put kad budem išla, mirišu sjajno!

    ReplyDelete
  3. Eos je nikakav,pocev od njegovog mirisa nije kao sto se prica da mirise predivno itd,to je cista laz ne znam ko ih placa za takve izjave,vise ''mirise'' na neka uzegla ulja sa primesom parfema,nimalo prirodno.Masnjikav je dosta i iskreno ne vredi ni tih 3dolara koliko je na sajtu.
    Nisam probala lip drench,planiram sve al nikako da kupim,al posto si rekla da nije toliko efikasan za zimski period preskocicu ga,onda za prolece ili leto tek.Za sad sam na labelo lip butteru od maline i nista posebno,al jedino sto mirise onako na malinicu i nije toliko vestacki miris sto me cudi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. EOS nisam probala, ali je ovo prvi put da čujem lošu kritiku :D Javljam utiske čim probam. Što se tiče Lip Drencha, nije baš najbolji izbor za zimu, tako da slobodno preskači :D Malinu i ja mackam, pored Manna blistavi osmeh balzama i samo mi se dopada miris..

      Delete
  4. fora izgledaju :D
    nemam kod sebe Alexandar Cosmetics, ali da mogu izabrati koji bi balzam kupila - to bi bio limeta kokos :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Skroz su maleni i slatki :D Mislim da je to moj sledeći :))

      Delete
  5. Ja obožavam proizvode za njegu usana a najviše volim od Essence(ako sam pravilno napisala) kiss me,tako se nekako zove. A ove o kojima si ti pisala nemam priliku probati nažalost,a voljela bih :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisam probala te Essence kiss me, ali hoću prvom prilikom :)

      Delete
  6. Ja imam od nara...i predivno mirise na neke zvake iki tako nesto... njega i nije neka ali dobro dodje kad su usne u normalnom stanju. Mozda probam i ovaj :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa nega ništa posebno, prosek, ali miris najlepši od svih mogućih balzama i labela :DD

      Delete
  7. Obožavam Lip Drench! Imam kokos-limetu, eukaliputs i mango, ne zna se koji je lepši :) Čak su mi ovi bolji od Candy kolekcije

    ReplyDelete
    Replies
    1. Candy nisam probala, ali me nešto ona ambalaža odbija. LD su mi nekako primamljiviji :DD Čudi me da nemaš sve koji su u ponudi xD

      Delete
    2. Ako veruješ, danas sam išla po ostala tri, ali ih (možd srećom) u Kruševcu nema xD Pa sam rekla sestri da mi kupi i pošalje :D

      Delete
  8. Ja koristim Labello vec godinama i ok mi je, onaj rozi sto ostavlja rozikasto na usnama i bas lepo izgleda, ali ja bas slabo pijem vode, pa mi to usne dovede do haosa :D Nema tog balzama koji bi mi pomogao... Onda pocnem da pijem vode pa se vrate stvari u normalu :) Volela bih da probam EOS, ali o tom potom :)

    ReplyDelete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook