NOVO

New in #7

8:52 PM


U prošlomesečnom postu Gde sam bila, šta sam radila?, napisala sam da sam bila na otvaranju MakeupStore maloprodaje, a na Facebook stranici ste mogli da primetite koliko sam srećna što je Revlon photoready bronzer konačno u mojim rukama. Kod Dressing case sam osvojila divan paketić, pa pogledajte šta sam isprobala. Lakovi nisu hteli da sarađuju na slikanju, tako da su izostavljeni.

Multiactiv krema me je oduševila, pa sam kupila i letnju nijansu o kojoj ću pisati kad za to dođe vreme. Nove Essence četkice su se pojavile na policama - skoro sve su razgrabljene, a ja i dalje ne znam zašto cela blogosfera ne galami o Flormaru? Skrolujte i pogledajte tu pigmentaciju.



O Exfoliac Noreva toniranoj kremi nikako da objavim post, bez obzira što već mesecima čeka spreman. Ovo je svetlija nijansa i nije baš toliko prilagodljiva kao Multiactiv o kojoj sam pisala. Sastav joj je dobar i u ovom cenovnom rangu nema bolje kreme za masnu kožu. Matira i savršena je za vrele dane. Može se naći u većim Lilly dogerijama, Metropolitenu i bolje snadbevenim apotekama. Cena je 1600 dinara za 30ml proizvoda.



Flormar mat prljavo bela senka je pravo oduševljenje! Kupila sam je za shopping night jer je bio popust kod njih na štandu 20% na sve, za samo 320 dinara (redovna cena je 399). Svaka mono senka sadrži 4g veoma pigmentovanog proizvoda. Ne znam zašto ovaj brend nije hvaljen koliko zaslužuje! Videla sam da imaju opciju da sami izaberete paletu od 5 boja koje najviše koristite i cena je 1099 dinara.



Pošto se moja Blush četkica za obrve raspala od nošenja u neseseru koji je duplo manji od nje (ne pitajte kako), bila sam prinuđena da nađem zamenu. Pošto nemam ovakav češljić za obrve, ova dvostrana spravica mi se učinila odgovarajućom i nisam pogrešila. Jedino me je cena malo začudila, skoro 400 dinara. Koristila sam, vredi!



Ako pratite moj blog, znate da sam zakleti protivnik kataloške prodaje i verovatno se čudite otkud AVON karmin ovde. Dobila sam ga na poklon, pa sam iz znatiženje otvorila i probala. Sad sledi zabavan deo - ZADOVOLJNA SAM! Sigurno ću kupiti još neki, ali pre toga ću mu posvetiti post. 
L'orealov tečni ruž je skroz moja boja i još jednom hvala divnoj Jeleni! Njega ću predstaviti u uporednoj recenziji sa jednim Deborah proizvodom za usne.



Još jedna Essence četka je morala biti moja nakon što sam pipnula dlačice - savršeno mekane! Ona je takođe oko 400 dinara i mislim da ne možete naći jeftiniju, a bolju četku za kameni puder.



Glicerinsku kremu sam kupila u dm-u na nekoj akciji za samo 100 dinara, a ovaj Flormar nadlak za brzo sušenje kupujem po ko zna koji put. Ne sećam se tačno cene, ali nije više od 300 dinara.



Nakon gomile odgledanih youtube videa stranih blogerki kojima Revlon spada u drogerijski brend, žudela sam za ovim bronzerom. Hvalile su ga i hvalile, a ja sam gledala i gledala.. a onda mi je na pomenutoj promociji ustupljen na recenziju! Opšte je poznato koliko Revlon ima dobre pudere i karmine, ali ovaj bronzer je sigurno među njihova top 3 proizvoda! Tu je i L'oreal quad kojim sam oduševljena. Odlična pigmentacija i još sam sama izabrala ove boje, koje inače ne koristim. Uskoro recenzije, a do tada pogledajte sajt MakeupStore maloprodajeOVDE, prikazane su cene pošto je moguća i online kupovina!




Kako se borite sa ovom kišom?
Ja čajem i spavanjem!




You Might Also Like

12 comments

  1. super stvari :)
    oslično mi izgledaju AVON ruž, L'orealova paleta sjenila i Revlon bronzer :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Nabrojala si sve moje favorite iz posta :D

      Delete
  2. I ja imam ovu essence lila cetku!! Trebala mi je jedna ovakva,i slazem se za sve sto si napisala!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Super je četka i ima kraću dršku od ostalih pa mi staje u neseser :))

      Delete
  3. Kako je lep Revlon bronzer! Ja imam crvenu Essence cetku,super je mada je mnogo manja nego sto sam ocekivala.Slazem se sa tobom da je Flormar nepravedno zapostavljen po blogovima,fine su im stvarcice,senke su im savrsenstvo,a zadovoljna sam i njihovim ruzevima i olovkama za usne.Ok je Flormar:). Kris

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se za bronzer! Panirala sam da uzmem i tu roze, ali nikako nisam uspela da je nađem.. Flormar je stvarno nepravedno zapostavljen - cene pristupačne, a kvalitet odličan. :)

      Delete
  4. Obožavam Flormar proizvode. Slažem se za sjenila, fantastično su pigmentovana i pariraju nekim mnogo skupljim sjenilima, i to bez ikakve baze. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Možda su ljudi skeptični zbog onog štanda, u shopping centrima nemaju pravu radnju.. ali zaposlene su upućene u ono što prodaju i vidi se da su prošle obuku, o kvalitetu samih proizvoda da ne pričam.. Od lakova do rumenila, sve je odlično!

      Delete
  5. Negde sam davno procitala foru za cesljic za obrve! Od osusene maskare uzme se cetkica (koja nije gumena), dobro opere od ostatka maskare i eto ga cesljic koji staje u neseser za dzabaka! :))))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jednom sam to pokušala i pet dana sam ispirala četkicu od maskare :D mada, na kraju je bilo dobro, koristila sam onu Maybelline žutu :)

      Delete
  6. Neće kiša još dugo hehe :D Flormar sjenilo izgleda super! Nisam im pridavala previše pažnje, ali krajnje je vrijeme da malo poškicam njihovu ponudu. I da, nigdje ne mogu naći te Essence kistove, svugdje su rasprodani :( Drži mi fige da ih nađem ;)

    ReplyDelete
  7. Flormar baš zaslužuje pažnju :) čula sam da je njihova tvor četka za tečni puder odlična, a što se tiče onih Essence šarenih - nigde ih nema!! :/

    ReplyDelete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook