NOVO

New in #6 - Balea new in

7:20 PM

Danas sam se u DM-u zadržala duuugo i kupila par lepih stvarčica. Tu je 6 novih proizvoda i jedan iz prethodnog posta, koji sam isprobala, pa da sa vama podelim svoje utiske. Pored Balea prozvoda, u ovom postu pokazaću i ovo pokretno ogledalo za kojim sam dugo žudela, ne zato što je nešto posebno, već zato što mi je neophodno.




1. Balea kremasti piling za problematičnu kožu 300 dinara



2. Balea noćna krema za problematičnu kožu oko 250 dinara


 3. Balea tonik za lice za problematičnu kožu oko 350 dinara


4. Balea gel protiv bubuljica oko 200 dinara


5. Balea flasteri za ulanjanje mitisera sa lica oko 200 dinara

Na mom licu ova stvar uopšte ne radi. Ne znam da li je do mene, ali upustva sam doslovno pratila i posle 15 minuta desilo se NIŠTA! Tako da ću vas svakako posavetovati da ne bacate pare. A ako je neka od vas imala pozitina iskustva, nek napiše dole u komentarima.. jer sam ostala zatečena.


6. Balea krema za matiranje oko 250 dinara


7. Balea roll-on oko 250 dinara



Volite li i vi Baleu? Od nedavno je obožavam i želim apsolutno baš sve što proizvedu da probam! Da čujem neke preporuke, šta vas je oduševilo od Baleinih prozvoda?

You Might Also Like

6 comments

  1. Ovo što ću ti sada reći shvati kao konstruktivnu kritiku, ništa loše ne mislim. :)
    Jako je dosadno i glupo da konstantno pišeš new in postove. Sve mi blogerke kupujemo dosta kozmetike, ali ne pišemo stalno new in postove. Lepi su i korisni, ali su njihove recenzije MNOGO korisnije. :*

    ReplyDelete
  2. Još uvek sam nova u svetu blogovanja, pa sebi dajem za pravo da na SVOM blogu pišem ono što kod drugih devojaka najviše volim da čitam, a to su ti 'new in' postovi koji tebi bodu oči. Blogujem isključivo iz razonode, a i da bih nešto naučila. Kad budem želela da se malo ozbiljnije pozabavim ovim hobijem, verovatno će postovi biti raznovrsniji i specijalno za tvoj ukus - ZABAVNIJI I POUČNIJI. A što se tiče kritike, mislim da je krajnje neumesna, čak i UVREDLJIVA.

    Hvala što čitaš!

    ReplyDelete
  3. Imam i ove tracice i one za nos, fora je sa njima je da ih (dobro) nakvasis kad ih naneses na lice. Onda su ok, ali nista specijalno. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Čitala sam svuda da je efekat odličan, a kod mene NULA :D Sve u svemu, neću ih više kupovati :)

      Delete
  4. Najdaza,najljepsa i najbolja blogerko,samo nastavi pisati new in postove,najvise ih volim citati a nadam se da sa mnom dijele misljenje i druge citateljke,a jos kad u njima pronadjem neke od mojih omiljenih Balea proizvoda mojoj sreci nema kraja :) Samo tako nastavi... ;) P.S. Uzasno mi je krivo sto kod nas nema tog Serical Latte pakovanja za kosu :( Lijep pozdrav iz oblacne Republike Srpske,Bojana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Bojana, ne znam kako da se zahvalim za ovoliko lepih reči!! Trudiću se da budem što redovnija, a Balea proizvoda će uvek biti - obozavam ih! Uzvraćam pozdrave iz ništa manje oblačne Srbije!! :)

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook