NEGA LICA

Exfoliac noreva - piling za lice (za masnu i problematičnu kožu)

1:09 PM


Početkom februara sam kupila prva dva Exfoliac proizvoda - od kojih je jedan tonirana krema, a drugi piling za lice. Malo je reći da su me oba proizvoda oborila sa nogu! Pre nego što sam ih kupila, nisam znala apsolutno ništa o ovoj kozmetičkoj kući koju uvozi DO-ING d.o.o. Tubica sadrži 50ml proizvoda, a sa obzirom na to da je malo pilinga potrebno da se prekrije celo lice, dugo će trajati. Može se naći u Liliju, Metropolitenu, Srbotrade apoteci (gde je najjeftiniji) i ovde, a cena je nekih 950 dinara na akciji. 


Ovaj piling je specijalno namenjen masnoj i problematičnoj koži, a trebalo bi da uklanja izumrle ćelije i nečistoće, da popravlja teksturu i umanjuje nedostatke kože. Nije komedogen. 

Trebalo bi ga nanositi na lice 1 do 3 puta nedeljno nežnim kružnim pokretima na navlaženu kožu, izbegavajući regiju oko očiju. Piling treba nežno ukloniti sa lica, a zatim se nekoliko puta umiti.


Tekstura je gelasta, sa sitnim plavim česticama koje nežno otklanjaju nečistoće i izumrle ćelije sa kože. Verujem da će i osetljivom tipu kože odgovarati jer nije agresivan, a fenomenalno obavlja svoj posao. Kroz samo par nedelja korišćenja primetila sam da mi koža mnogo bolje izgleda. Pigmentacijske fleke, koje uporno stoje na koži i po mesec dana, su potpuno uklonjene ili su izbledele do te mere da se skoro stapaju sa tenom. Koža je meka, glatka i nežna na dodir, pa puder na nju lepo prijanja, tako da ćete i našminkane moći da uočite boljitak. 






Da li ste se već susretale sa ovom kozmetičkom kućom?
Kakva su vam iskustva?

You Might Also Like

9 comments

  1. Fenomenalan piling! Dopada mi se sto su zrnca veoma sitna, a gruba, pa zaista cisti odlicno ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mislila sam da niko ne zna za Exfoliac :D drago mi je da si oduševljena kao ja :) <3

      Delete
  2. Exfoliac se nikada nisam usudila da probam jer spada u red skupljih, a nema puno žena koje su ga probalale, pa ga preporučuju kao što je npr slučaj sa Effaclarom ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Isti je bio i moj stav prilikom kupovine... kao koji sam đavo ovo kupila kad niko ne koristi, mogla sam da kupim LRP, Avene ili Vichy, ali eto - ispostavilo se da nisam mogla bolje da prođem :) još bolja od pilinga je tonirana krema, toliko mi odgovara da puder više ne koristim... samo za neke nepravilnosti kao korektor. Prezadovoljna sam!

      Delete
    2. Super, to je baš lepo čuti i imati ga u vidu! Da li bi mogla da napišeš njegov sastav?

      Delete
  3. Nisam probala, ali djeluje jako obećavajuće :D

    ReplyDelete
  4. Moraću da kupim ovaj piling :)

    ReplyDelete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook