NEGA TELA

Garnier - NEO dezodoransi

12:59 PM


Verovatno ste imali priliku da ih vidite u Liliju na akciji, koštaju 250 dinara po komadu što je veoma pristupačno. Nakon što sam kupila FRESH BLOSSOM i oduševila se, otrčala sam da uzmem i FRUITY FLOWER koji još lepše miriše od prvog. Garnier ima običaj da snizi cenu novih proizvoda kako bi svi imali priliku da ih probaju i zavole kako bi ih kasnije kupovali za dosta više novca. 

Ko prati moj blog verovatno već zna da su moji omiljeni antipespiranti baš Garnierovi i koristim ih skoro cele godine, osim leti kada se tuširam nekoliko puta dnevno i češće posežem za proizvodima ove vrste - tad se opredeljujem za Sebamed


Tekstura je suva krema, ali bez obzira na to morate sačekati da koža donekle upije kremu jer će u suprotnom doći do preslikavanja na odeću. Sa roll-on proizvodima nisam nailazila na ovakav problem. Tri rupice na vrhu omogućavaju odličnu kontrolu nad količinom koju želite da istisnete. 


Oba mirišu slatkasto, letnje i miris traje tokom celog dana. Nisam primetila neku razliku u trajnosti, mada sam i ranije koristila one koji obećavaju 72 sata svežine (verovatno ih na toliko niko nije ni testirao). Najveća mana je zapravo to što se PREBRZO TROŠI.
Pored toga, mirisi su božanstveni, tekstura je zanimljiva, kao i sam način korišćenja. Smeta mi još i to što poklopac moram stalno da čistim, namerno sam na prvoj slici ostavila da vidite kako izgledaju nakon nekoliko korišćenja.



Da li ste ga probale?
Kako vam se čini?

You Might Also Like

10 comments

  1. Eeee bas to, prebrzo se trosi i cini mi se da ne mogu do kraja da ga potrosim pa tubicu mucim kao pastu za zube.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni bukvalno nakon 7-8 nanošenja teško izlazi iz tubice.. Baš sam razmišljala da li ja istisnem previše proizvoda, ali izgleda da se stvarno ludackom brzinom trosi :/

      Delete
  2. Poznajem osobe koje bi ga hladno mogle testirati na 72 sata :D nikako da i ja sebi uzmem primjerak :/ baš mi se čini kao odličan proizvod, a i većina ga hvali :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhahaha mislim da sam se i ja upravo setila nekih osoba pogodnih za taj eksperiment :D Deluje mi da će biti odličan za leto :)

      Delete
  3. jučer sam prvi put probala (kupila onu cotton verziju), no nisam nešto oduševljena. ok, bio mi je jako stresan dan, pa ću mu dati još šansi, pa ćemo vidjeti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kako si se opredelila za cotton pored ovako divnih mirisa?? Neverovatno! :D Inače volim njihov roll-on, u suprotnom se ne bih odlučila na kupovinu jer me baš taj isti Garnier najčešće razočara..

      Delete
  4. Jesi li to ti odlučila da objavljuješ postove češće? Jer ako jesi, jako mi je drago zbog toga, tvoj blog mi je jedan od omiljenih kozmetičkih. :)
    Jesi koristila možda Eveline sredstvo za zanoktice? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^___^ Toliko mi je drago, sad bih te zagrlila ko god da si! :D Hvala što čitaš i hvala na tako lepim rečima!
      Rešila sam da pokušam da postujem skoro svaki dan, za sad ne ide loše :) Srećna sam što se primećuje :D
      Nisam, ovo je prvi put da uopšte koristim nešto Eveline i zadovoljna sam. Ako je dobro reci pa da isprobam. A i ti se sad baci malo na pisanje, lifestyle blogovi su najinteresantniji :) :*

      Delete
  5. Probala sam ovaj narandzasti i upravu si jedina mana je što se prebrzo troše. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da imamo iste utiske :) Ideja je zaista super i što je još bolje - odlično je realizovana, ali da se prebrzo troši - troši se...

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook