NEGA LICA

HEMEL kozmetika - Anti Acne Intensive

2:53 PM



  Drage moje čitateljke, nadam se da ste uživale u praznicima! Ja sam se dobro odmorila i kao po običaju spremila niz zanimljivih tema o kojima ću pisati, tako da ćete postove ponovo moći da čitate svakodnevno. Dobra vest je da borbu protiv haosa na licu izazvanog micelarnom PRIVODIM KRAJU, a evo čime se mackam ovih dana:


Sa HEMEL-om sam se prvi put susrela pre nekih 5 godina na prvim kozmetičkim tretmanima dok sam još išla u osnovnu školu. Dosta proizvoda sam koristila, a ovaj koji danas predstavljam je za mene potpuna novost i jedva sam čekala da ga isprobam! Njihovi proizvodi ne sadrže vodu, koja je najpogodnija sredina za razvoj bakterija i drugih štetnih mikroorganizama, ali ni različite sintetičke konzervanse i druge hemikalije, čiji je zadatak da unište potencijalne štetočine. Kako bi se neophodna hidratacija nadomestila - HEMEL PREPARATI SE NANOSE NA VLAŽNU KOŽU.

Uzorak koji sam dobila je u tester veličini, a originalno pakovanje je bela teglica koja sadrži 50ml, što je skoro duplo više u odnosu na prosečnu mililitražu njihovih proizvoda. Hemelove preparate možete naći u svim bolje snadbevenim apotekama, kao i u Hemel shop-u na Zelenom vencu ili poručivanjem direktno od kompanije na telefon 035 200 200. Preporučena cena za originalno pakovanje je 2265 dinara.


Osnovne informacije o proizvodu:
  • namenjena za sve tipove kože
  • posebno za masnu, nečistu i osetljivu kožu podložnu aknama, sklonu seboreji, bubuljicama, miteserima..
  • sprečava pojavu komedona
  • prečišćava kožu
  • reguliše lučenje sebuma
  • dominantne biljke - lavanda, geranijum, čajno drvo
  • nanosi se dva puta dnevno (ujutru i uveče) na dobro očišćeno lice, lagano masirati nekoliko minuta i ne ispirati




Miris je prilično jak i dugo se oseća, nešto između voska i lavande. Što se tiče same kreme - koža mi je mekša i to je ono što se primećuje posle samo par dana korišćenja u kombinaciji sa Hemel kremom za lice. Primetila sam i da koža ostaje duže čista nakon što odstranim mitesere uz pomoć Sephora instrumenta. Umiruje upalne procese na koži, ne deluje agresivno i sa ovim proizvodom sigurno nećete spržiti kožu (kao što se meni često desi). Takođe, važno je da pomenem moguću reakciju na koži nakon prvog nanošenja u vidu crvenila i iskakanja potkožnih bubuljica, jer se na taj način koža čisti. Ceo taj proces traje 3 do 4 dana, nakon čega je koža čista. Meni lice nije reagovalo, ali sam upozorena - pa da se ne iznenadite.

lako se razmazuje i sporo se troši





Koristite li Hemel kozmetiku?


*PR uzorak - bez obzira što sam proizvod dobila, recenzija je krajnje objektivna

You Might Also Like

13 comments

  1. eh sta mi radis,stalno sam u potrazi za necim cime cu se otarasiti ovoh napasti... ali me ta cena bas buni!! Koji je rok trajanja proizvoda?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coko, nisam sigurna, moraću da pitam proizvođača pa javljam :) kako napreduješ sa LRP Effaclar+? Ja sam ga uzela, prezadovoljna sam.

      Delete
    2. Dobila sam informaciju - rok trajanja nije ograničen, ali se formalno vodi na godinu dana. Med nije kvarljiva namirnica i nema rok trajanja, a to je osnov svih Hemel proizvoda pa je i logično :)

      Delete
  2. Kada su te kontaktirali za saradnju, ti si birala sta hoces iz ponude ili su oni sami? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pozdrav, proizvođač je odredio proizvode i redosled slanja istih. Za više informacija me kontaktiraj na Facebooku. :)

      Delete
  3. Ne koristim ove proizvode, ali moram da prokomentarisem da su ti nokti divni. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moj prvi manikir!!! Drago mi je da nije prošao nezapaženo :) Još sam u fazi isprobavanja, uskoro će biti post u vezi toga. Hvala tii <3

      Delete
  4. Meni su njihovi proizvodi prava gnjavaza zbog tog dodavanja vode,ili ne brisanja sa tela,narocito kada je u pitanju anticelulit gel,tako da sam samo pola potrosila i istekao mu je rok.Krema za pete je o.k. kao i za nokte,ali su preskupi.I meni obavezno prodje rok. :(
    A za Garnier micelarnu ne mogu da se nacudim.I ja je koristim i hvala Bogu nemam problema.Interesuje me ta tvoja spravica za vadjenje mitisera.Kako ti se pokazala i gde moze da se kupi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jesu malo jače cene, ali važno da je prirodna kozmetika. Meni je to sa vodom baš simpatično, kao i način na koji pakuju svoje proizvode. Mada moguće da sam pristrasna jer mi je med jedna od osnovnih životnih namirnica :D ne uspevam da mu odolim :)
      Super što nemaš reakciju na Garnier, ja nisam bila te sreće. Što se tiče spravice, kupljena je u Sephori (njihov brend tako da je samo tamo ima). Uskoro ću pisati o tome, a do tada te usmeravam kod Dressing case na blog, nakon njenog posta sam se odlučila na kupovinu ---> http://dressing-case.blogspot.com/2014/03/sephora-odstranjivac-mitisera.html :)

      Delete
  5. Na proizvodima koje sam imala je pisao rok,zato kazem :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, pošto su zakonski u obavezi da stave rok :)

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook