NEGA LICA

HEMEL kozmetika - krema za lice

2:43 PM


Ovu kremu sam sa zadovoljstvom potrošila nekoliko puta i nikako je ne bih ograničila samo na regiju lica. Nekoliko godina korišćenja dovelo je do toga da je testiram na svim mogućim delovima dela i tipovima kože. Za moju porodicu je ova krema bila nešto poput pantenola, jednostavno smo je morali imati u kupatilu. Univerzalan proizvod koji se na svakom polju dobro pokazao. Da moram da biram jednu kremu iz Hemel asortimana - izbor bi bez razmišljanja pao na ovu za lice. Evo za šta sam je sve koristila:

  • za pete - tako što prvo kamenom istrljam, pa onda namažem
  • za usne - tokom zime na ispucalu kožu usana u veoma tankom sloju
  • za iritiranu kožu nakon depilacije - ne odmah nakon depilacije, već ako dobijem reakciju na koži
  • za ruke, zaonktice i nokte
  • za tretiranje ekcema u početnoj fazi
  • za ogrebotine i manje opekotine


Nakon prvog kozmetičkog tretmana u životu, negde sredinom osmog razreda, dobila sam uzorak ove kreme kako bih se mackala nakon tretmana. Krema je stvarno smirila upalne procese i ubrzo je crvenilo nestalo. Nakon toga je cela porodica počela da je koristi. Iskreno, nismo ni znali za ostale Hemel proizvode - ovu kremu smo koristili univerzalno. Evo preporučenih cena koje sam dobila od proizvođača:

75ml 1308 rsd
30ml 718 rsd



Kao i ostali Hemel proizvodi, nanosi se na prethodno nakvašenu kožu, mada sam taj korak često preskakala i rezultati nisu izostajali. Preporučeno je da se krema nanosi u tankom sloju. Struktura je dosta čvrsta, poput voska, ali se u dodiru sa kožom momentalno topi i lako se razmazuje. Možda deluje da je 30ml malo, ali verujte mi, trajaće 3-4 puta duže nego bilo koja druga krema.







Da li ste koristile nešto od Hemela?
Ako niste, preporučujem da počnete sa ovom kremom!

PR uzorak - bez obzira što sam proizvod dobila, recenzija je krajnje objektivna

You Might Also Like

5 comments

  1. Svaka tebi cast kad uspes ovako dobro da recenzujes proizvod, dodje mi da ga kupim iako mi ne treba. :) Je l' bi ti prikazala nama svoju kolekciju sminke, bez obzira sto je mozda nemas mnogo? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hhahaha, drago mi je da ti se dopada način na koji pišem :) Naravno da bih, ako ima zainteresovanih :D mada najviše imam senki i pudera :D

      Delete
    2. Daaa, naravno da ima zainteresovanih. :)

      Delete
  2. Sad nesto njuskam i pretrazujem blogove i recenzije hemelovih proizvoda i naletim na tvoju... Planiram da kupim neku finu negu za lice, a da je prirodna... Mislila sam da bi ova krema bila dobra u kombinaciji sa onom njihovo antirid... Sta ti mislis? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Par mojih drugarica žele da uzmu njihov antirid, ali teško je bilo gde naći bar neki utisak o proizvodu.. Za to stvarno ne znam, a krema je odlična. Za početnu negu okoloočne regije koristim na smenu Hemel za lice i Vaseline petroleum jelly koji sam uzela na moru :D

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook