NEGA TELA

HEMEL kozmetika - krema za pete

2:22 PM


Pošto imam problema sa grubim petama, ova krema je stigla kao melem na ranu. Osim za omekšavanje peta, može se koristiti i za bilo koje grube ili zadebljale delove kože. Brat (12) zbog silnog akcijanja po gradskim parkovima ima groznu situaciju na laktovima, a ovom kremom smo to uspeli da saniramo. 

Kao i ostali Hemel proizvodi, ova krema se nanosi na prethodno nakvašenu kožu. Vreme je da povedemo računa o suvim delovima na telu, jer visoke temperature zahtevaju što manje odeće. Ova kremica dolazi u tipičnom crvenom pakovanju i sadrži 30ml. Može se kupiti i veća mililitraža, a evo preporučenih cena koje sam dobila od proizvođača:
  •  75ml za 822 rsd
  •  30 ml za 464 rsd

Za razliku od test veličine proizvoda (ovde), Hemel kreme u redovnim pakovanjima imaju tanak POD poklopac (kako god se to zvalo) koji nije tu da bi ga bacili posle prvog korišćenja, već dodatno štiti proizvod i verujem da pomaže da se sačuva divan miris. Ovu kremu sam probala nekoliko puta kod kozmetičarke, ali je nisam koristila u kontinuitetu. Bez obzira na to, rezultati su bili vidljivi već nakon 2-3 korišćenja. Čvršće je teksture nego kreme u tubama na koje smo navikli, ali u dodiru sa kožom se topi i veoma lako razmazuje. Ovog puta saveznici pčelinjeg voska su lavanda, badem i maslina. Miris je dosta blaži i prijatniji nego kod kreme za akne. 




Do skoro sam negovala pete tako što namažem bilo koju hidratantnu kremu u debelom sloju i preko stavim kese za zamrzivač, pa onda preko toga čarape i tako prespavam. I DA, UMIREM OD VRUĆINE ČAK I ZIMI - ako se to pitate. Sa ovom kremom se kao dama namažem i uživam u rezultatima. Sam proces je mnogo jednostavniji i prijatniji, rezultati su mnogo brže vidljivi i nije potrebno strogo redovno mazanje kako bi koža ostala duže mekana. Krema se sporo troši i brzo ćete zavoleti način na koji se nanosi.


Hemelove preparate možete naći u svim bolje snadbevenim apotekama, kao i u Hemel shop-u na Zelenom vencu ili poručivanjem direktno od kompanije.






Kako vi tretirate grube pete?


*PR uzorak - bez obzira što sam proizvod dobila, recenzija je krajnje objektivna


You Might Also Like

12 comments

  1. Mama koristi tu kremu pa je i ja maknem par puta pred leto kad treba obuti sandale...Primecujem bas dosta postova sa ovom kremom, nije im los potez :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slažem se da je dobar potez i treba da se čuje za njih, sve je kvalitetno. Poslali su taman na vreme kad treba da pređemo iz zatvorene u otvorenu obuću :D

      Delete
  2. '...sa ovom kremom se kao dama namazem' aahhaahhaaha :D
    btw, kako se zoves? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stvarno je tako, umirala sam sa onim kesama :(
      Milica :)

      Delete
  3. Planiraš li možda da snimaš videe? :) I koje su ti omiljene bjuti jutuberke? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Još uvek nemam to u planu, mada mi je dosta devojaka predložilo. Šta ti misliš o tome? :D
      Od domaćih - Taanjicabb, anaminic, Sofija Grijak, Beautyandmess, MakeupRSaveti, Mazalice, tinkerbell08bgd, Martinasminkanje, Teodora R (ona više ne snima).. uglavnom domaće i gledam jer mi ne znači puno da vidim nešto što nema šanse da nabavim i uvek gledam ako neka blogerka snimi video za MJTS
      Od stranih - Carli Bybel, Dulce Candy, Makeup Geek, MakeUpByCamila2, Michelle Phan, missglamorazzi, sparklyblonde1, Velimira Gal, ViviannaDoesMakeup (vrvt sam zaboravila pola)
      o njima uglavnom imam loše mišljenje jer su ceo život posvetile kozmetici, ali volim ponekad da pogledam nešto što me zainteresuje :)

      Delete
    2. Ja sam za! :)

      Delete
    3. Ti si meni omiljena blogerka i bilo bi mi mnogo drago kad bi se snimala :))

      Delete
    4. Hvala ti što tako misliš, nemaš pojma koliko mi je drago ^_^ pa ne znam.. obećavam da ću razmisliti :) ne znam ni šta bih pokazivala/pričala :D

      Delete
    5. Nema ti da brines, imam milion tema za tebe :D mesecni favoriti, potroseni proizvodi, new in, proizvodi koji su te razocarali, neki tagovi (npr, tmi tag), onda odgovori na nasa pitanja, brand focus i tako. ^^ Razmislii. :)

      Delete
    6. hahahah volim što si mi sve isplanirala :D Pa da, standardne teme koje kruže po YT i blogovima... Ne znam, možda snimim makeup routine, ovo ostalo mogu sve da napišem na blogu. Razmislicu :*

      Delete
    7. Pa mozes, ali je ovako mnogo zanimljivije. Kao sto vidis, prilicno sam uporna. :D

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook