NOVO

New in #6

4:11 PM



Ovog puta manja kupovina, uglavnom proizvodi koje sam ulovila na nekim sniženjima. Pogledajte: 



Garnier NEO dezodorans, treći po redu od pet različitih mirisa. Miriše na čisto, ali mana koju sam navela u OVOM postu me izluđuje! Kupljen u dm-u za 225 dinara.




Palmolive kupka - u OVOM postu ste videli da često koristim Palmolive kupke, a kad sam videla 1+1 akciju u dm-u morala sam da kupim. 500ml za samo 175 dinara!




Bourjois HM - svima dobro poznat proizvod, kupljen u Jasminu za 1200 dinara, takođe na nekoj akciji. Mislim da je ovo jedan od najviše hvaljenih pudera drogerijskog ranga, pa sam morala da ga imam bez obzira na to što baš i nije namenjen masnoj koži. Ok se pokazao, mada ga još uvek testiram. Miris je božanstven!




Lilly tečni sapun - još jedan akcijski proizvod, kupila sam dva pošto sam bila zadovoljna jednim koji sam potrošila (potrošeni proizvodi #2), trenutno je na akciji 1L za 160 dinara!




Glicerinska krema - kupljena u dm-u za samo 105 dinara! Obavezno je kupite, brzo se suši i fenomenalno hidrira.




Balea gel za tuširanje - oko 200 dinara u dm-u, nisam baš sigurna za cenu. Divno miriše!




Ako želite da pročitate više o nekom proizvodu, da vidite kako Bourjois HM reaguje u dodiru sa masnom kožom ili bilo šta drugo - ostavite komentar. 

You Might Also Like

10 comments

  1. lepi noviteti, mnogo volim da citam tvoj blog i radujem se svakom postu :) hoce li uskoro biti post o blush cetkicama? zeljno ga iscekujem :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evo sad ću da ga sredim i sutra objavljujem :)

      Delete
  2. Divni novitet. Opet sam se nasmijala kod dezodoransa jer sam uzela isti za probu, očito imamo isti ukus za dezodoranse :D Bourjois HM je moj omiljeni puder, a Balea tuširalice su mi odlične i divno miriše :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha, neverovatno!! Koliko smo različite ovako, a kozmetiku biramo skoro istu :D Mada sam uvek ljubomorna na tvoje lakove! Što se tiče HM zadovoljna sam, ali teško da će neki skinuti Vichy sa trona. Balea za sada najbolji odnos cene i kvaliteta :D

      Delete
  3. imam Garnier NEO dezedoranse i jako sam zadovoljna s njima, prekrasno miriše, i štite od neugodnih mirise, i meni jako bitno - ne ostavljaju tragove na odjeći :)
    i imam Balea gel za tuširanje od limete i aloe vere - jako dobar gel za tuđiranje - miriši lagano i osvježavajuće :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni ostavljaju trag :/ za ostalo se slažem - Balea tuširalica kao da hladi :D oduševljena sam

      Delete
  4. Moram probati te Garnier dezodorane, svi pričaju o njima :D Jako su mi fora ovi tekući sapuni, ne znam, izgledaju mi jako primamljivo u tim velikim bocama :D Ne znam jel ih ima kod nas, bar ja nisam vidjela.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupila sam već 3 tečna sapuna, baš me nešto privlače :D a Garnier dezodoransi onako, dobri su, ali veruj mi bukvalno 10 nanošenja i pravac kanta

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook