ŠMINKA

BOUJRJOIS LEVRES CONTOUR - olovka za usne

8:07 PM

Volim jeftinije olovke za usne, a omiljeni proizvođači su mi Aura (oko 250dinara), Rimmel (oko 350) i Golden Rose (oko 150). Ovo je jedina skuplja olovka koju posedujem i nikad je ne bih kupila, dobila sam je. Bespotrebno je davati puno novca za olovke za usne, jer zaista ima odličnih do 300 dinara.

Ova stvar na mene nije ostavila apsolutno nikakav utisak. Prosek, možda i ispod njega. Olovka nije dovoljno kremasta da bi mogla lagano da se nanese na obode usana, da vam ne pričam o mukama koje su me zadesile kad sam pokušala da je razmažem po usnama (da stvorim bazu za karmin). To je neka blago koralna nijansa - 19 Sienne Kiss - koja meni uopšte ne odgovara, jer je toliko bleda, pa je moja prirodna boja usana nadvlada.

Dobra strana je postojanost, zaista nema načina da se skine ni nakon prazničnih obroka i pijanki. Cena ove olovke je 710 dinara. Neću je ponovo kupiti.





Ne volim da dajem negativne kritike proizvodima, ali mojim usnama ovakva olovka ne odgovara.

You Might Also Like

2 comments

  1. Šteta što kvalitet ne odgovara ceni. Ja imam jednu olovku za usne u boji kože, čini mi se Oriflame ali je jako retko koristim, ni sama ne znam zašto :-/
    Lidija

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu u boji kože bih nekako i koristila, ali ovu nikako :D

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook