ŠMINKA

KAJAL - arapski ajlajner

5:34 AM


Le prettiness je osvojio svoj prvi poklon - arapski ajlajner od Taanjicebb. Ne prijavljujem se toliko često za darivanja, ali mi se ovaj tutorijal baš svideo i daaa, osvojila sam nagradu. Ovaj ajlajner, kao i uljane parfeme, možete naručiti preko interneta, a ovo je njihova stranica na FB. Bez obzira na uzbuđenje koji je prvi poklon izazvao, biću potpuno objektivna u recenziranju ovog proizvoda.

Još uvek sam u potrazi za adekvatnim mestom za fotografisanje u stanu, ali iz priloženog vidite da mi i ne ide baš najbolje. Čeka nas dosta tmurnih dana, tako da mesto za fotkanje moram naći.

I evo kako izgleda taj arapski ajlajner - malo su štedeli na ambalaži, ali to je uvek bolje nego kad štede na proizvodu. Kod ovog ajlajnera me je oduševilo to da se moja drugarica, ZAKLETI PROTIVNIK ŠMINKE, zalepila za njega i insistirala je da sama sebi namaže na oko. Ok, pustila sam je kad je navalila i pogađajte šta? Stavila je prefektno! Nije dala da je fotografišem, pošto je znala da ću okačiti ovde - ali mi morate verovati na reč. Apsolutna početnica u stavljanju ajlajnera je uspela iz prvog puta sa proizvodom s kojim se prvi put susrela.




Nakon što sam putem maila obaveštena da sam srećna dobitnica, malo sam proguglala Kajal jer sam se zbog njegovog specifičnog oblika zabrinula koliko dugo ću moći da ga koristim na pravi način. Kao što vidite, ne može da se zareže. Koristi se tako što se blago položi na kapak i onda izvučete liniju. Devojke tvrde da se vremenom malo podebljava, jer se tanak deo prvo troši (ali ako ga koristite kao što sam napisala, neće biti problema). Kad može potpuni početnik, može svaka od nas. Uvek sam bila pristalica stvari čije je korišćenje do maksimuma uprošćeno, jer je suština u jednostavnosti.

Evo kako to izgleda na šaci:




Tanka, deblja i debela linija - može da se stavi na milion načina. Celu priču zaokružuje to da ga možete koristiti i kao senku jer se dobro blenda, a pretpostavljam da može da služi i kao podloga za senku u prahu jer je u nekom polu-čvrstom-polu-kremastom stanju. Nisam ga isprobala na taj način, ali planiram uskoro da vam pokažem kako ga nanosim na kapak.



Super stvar je bila kad sam došla u poštu i izvadila novčanik s namerom da platim uslugu dostave paketa, rečeno mi je da je sve regulisano. Možda to tako ide kad preko bloga dobijete poklon - nisam upućena, ali sam se prijatno iznenadila. Mrzim plačanje poštarine jer uvek pomislim šta bih mogla da kupim novcem koji za to dam. Moram da pohvalim stranicu jer se maksimalno potrudila da ajlajner dobijem u što kraćem roku, uprkos tome što me poštar na prvu nije našao. Preporučujem ih za saradnju!

You Might Also Like

2 comments

  1. Čestitam za nagradicu. Volim ovakve kreone, a i čitala sam njihovu stranicu, imaju zanimljive proizvode. Uslikaj uskoro i kako to izgleda na delu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala Milena :)
      Čim budem imala neku malo svečaniju priliku, uslikaću i ažuriraću post.

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook