ŠMINKA

LOREAL: SUPER LINER SLIKISSIME - SUPER LINER GEL

4:16 AM

Juče sam kao poklon za rođendan od drugarice iz osnovne škole dobila Lorealov ajlajner u olovci koji me je za malo više od 24 sata bukvalno oduševio. Za razliku od gel ajlajnera koji sam dugo nakon kupovine izbegavala i smatrala ga 'bačenim parama' - ova stvar vam neće dati vremena za to. Naravno, moje mišljenje o gel ajlajneru je postajalo sve bolje i bolje, do toga da je on neizostavan deo za svaki večernji izlazak.

Fotografije koje će se naći u ovom postu, pored onih koje sam sama napravila, su sa Lorealovog sajta. Poučena neprijatnim iskustvom koje su doživele devojke sa bloga Good morning, gorgeous!, od sada ću se truditi da naglasim tačno odakle preuzimam bilo šta što nije moje, a to preporučujem i vama.



Pa da pređemo na stvar!





Lajner u olovci





Postoji u tri boje - crna, plava i braon


Linerom u olovci sam najblaže moguće povukla liniju po šaci, a zatim (na slici gde su tri linije) još jednom malo jače prešla preko nje. Fenomenalno, devojke, verujte mi. Odlična stvar!





Gel lajner





Četkicu koja je došla uz gej lajner ne koristim, ali pošto možda neke od vas zanima da li je upotrebljiva i koliko, u sredini je linija aplicirana baš ovom četkicom.


Moj izbor je Cala četkica, jer mi se pokazala bolje čak i od Sephorine iz IT palete koja je takođe namenjena za nanošenje ajlajnera. 


Redom ODOZDO KA GORE:
1. - SUPER LINER SILKISSIME (najudaljenija od palca)
2. - SUPER LINER GEL SA LOREAL ČETKICOM (u sredini)
3. - SUPER LINER GEL SA CALA ČETKICOM (najbliža palcu)





 Pogledajte kako sam očistila ove tri crne linije:


Jednu pumpicu Mixa miclearne sam istisnula na tufer i prešla preko linija tri puta. Pristisak nije bio ni blag, ni previše jak - normalan, kao kad skidam šminku sa kože lica.


Prvi put


Drugi put


Treći put



Presladak naziv i još slađa ambalaža u koju je ovo malo čudo upakovano. U obliku je olovke, ali je struktura više kremasta nego čvrsta. Mislim da je ovo sjajna stvar za smokey eyes tehniku šminkanja, jer daje jaku, punu, bogatu crnu liniju. Intenzitet crne boje bih vam opisala baš ovako - CRNJA OD CRNE. Stavljala sam je na obe linije oka i prezadovoljna sam. Verujem da je linija povučena ovim lajnerom u stanju da se ne mrdne 48 sati. Nikad ne preterujem kad hvalim proizvod, ali znajte da je ovo zaista odlična stvar. 

Kad nanesem liner u olovci, moguće je da ga dalje oblikujem i razmazujem čistom Cala četkicom, jer je dovoljno kremast i ne suši se toliko brzo. Pohvalno je da ne mrda ceo dan (imam naviku da trljam oči jer nosim sočiva), tako da ste što se razmazivanja tiče MIRNE 100%.

Kao razlog broj jedan zašto treba ovo da kupite - navodim KREMASTU STRUKTURU što znatno olakšava nanošenje. Nema onih sitnih linija koje morate da popunite ako niste dovoljno dobro zategnuli kapak, a što se mene tiče - apliciranje ovog proizvoda uopšte nije bolno, što sa kreonima često ume da bude slučaj. Možda su moje oči preosetljive, ali znam da nema devojke kojoj nanošenje 'crnog oko oka' predstavlja uživanciju. 

Jedina mana je to što mi se čini da se veoma brzo troši. Posle samo jednog apliciranja na oba oka, morala sam da je zarežem (duša me boli kad zarezivanjem trošim proizvod). Nemojte me držati za reč, možda me prvi utisak vara - ali ažuriraću post kroz nekih mesečak dana.

Gel ste videli na delu, nema potrebe da ga komentarišem. Sjajna stvar koja uz pravi alat može da bude još bolja. Četkicu u ruke i vežbajte!




Lajkujte moju FB stranicu OVDE!!!

Šta vas više privlači - gel ajlajner ili u olovci? 
Ima li neka od vas iskustva sa nekim od ova dva proizvoda?

You Might Also Like

6 comments

  1. Haha, slatko me nasmeja :) Drago mi je da je nekome naše iskustvo pomoglo...
    Divno si napisala uporednu recenziju, sad mi se baš svideo taj u olovci. Imam već tri različita eyelinera (u gelu, kao flomaster i onaj klasični) ali ih retko koristim. I sve se kanim da uradim uporednu recenziju sa sva tri i nikako! Pozz, Lidija :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala blogokoleginice :D Ja nešto nisam vešta sa četkicom tečnog ajlajnera, bolje mi ide sa gelom :) Flomaster sam koristila daaavno i to neki Bourjois, sećam se da je bio odličan - ali opet mi nije odgovarao način na koji se nanosi..
      Drago mi je da ti se sviđa recenzija :*

      Delete
  2. ja neznam ima li sta beskorisnije od ovog silkisajma kako god
    toliko je mekan premekan da je posle prvog rezanja neupotrebiv trebalo bi da ih kazne ali bukvalno zbog ovog smeca koje kosta 1000 a nevredi bukvalno 10 din

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni i mojim drugaricama se mnogo svideo baš zbog te 'mekane' odnosno kremaste strukture. Znači tačno je da se brzo troši, nažalost..

      Delete
  3. Nominacija za Liebster award
    http://sminkalepota.blogspot.com/2013/12/liebster-award.html#more

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jelena, hvala na nominaciji! Baš si me obradovala :)

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook