NOVO

New in #9

10:54 PM

Mali new in, od kojih dva proizvoda ne koristim prvi put, ali su opravdano tu! Mixa miclearna je pobedila u takmičenju protiv Lorealove, a Essence puder u prahu kupujem već ko zna koji put...









ESSENCE PUDER U PRAHU 


Nema potrebe više hvaliti ovaj proizvod, svakom novom kupovinom sam zadovoljnija. Volim i njegovo glupo pakovanje i što mi beli prah leti svuda po stanu - volim sve njegove mane jer je fenomenalan!



FLORMAR RUMENILO



Probala sam ga samo jednom, tako da ovog puta neću pisati o njemu. Slatko pakovanje.



FLORMAR CRVENI LAK ZA NOKTE




Crveni lak koji na slici iz nepoznatog razloga deluje ljubičasto! Ne budem lenja i nalakiram ga da vidite o koliko se lepoj boji radi.



FLORMAR ZLATKASTI LAK ZA NOKTE



Nemam ideju kako da nazovem ovu boju :D Znam neke osnovne boje lakova i dalje od toga ne idem. Spolja se čini fino, uskoro ću ga slikati u zasebnom postu.




VOLLUME MILION LASHES MASKARA





Moje omiljene maskare su Loreal i mojoj sreći nije bilo kraja kad sam videla da je ova maskara snižena na 990 dinara. Inače njihove maskare plaćam oko 1500-1700. Još uvek je nisam probala, ali sigurno ću pisati o njoj, jer morate priznati da četkica obećava :)




MIXA MICLEARNA VODA


Miclearnim vodama sam posvetila zaseban post koji ću uskoro objaviti (nadam se). Koristila sam Lorealovu i ovu Mixa, druga mi se pokazala bolje iz mnogo razloga koje ću navesti u tom postu.



LILLY SKIDAČ LAKA SA ACETONOM


Obožavam ovu stvar!! Ranije sam koristila zeleni i muke mučila da skinem lak sa njim, bilo je potrebno mnogo vremena, mnogo tufera i mnogo skidača... ludela sam u želji da nađem nešto što će skidati lak sa mojih noktiju kako treba. I da, našla sam to nešto. Ne znam što sam ga uvek izbegavala, možda zbog ovog natpisa ACETONE ili zbog napadne boje.. ko zna. Drago mi je da sam otkrila ovo. Sa jednim tuferom skine sve.



BALEA KUPKA


Divnog mirisa i još divnije cene. Samo 250 dinara za 750ml proizvoda! Šta može da mu fali? Ja ovoliko inače plaćam 200ml i to na nekim akcijama. Odmah ga selim u XXL FAVORITE (KLIK, KLIK).





Kako vam se čini moja mala kupovina? Maskara mi je favorit, presrećna sam što sam je ulovila. Da li je neka od vas koristila Balea kupke, kakva su vam iskustva?

You Might Also Like

7 comments

  1. Balea za tuširanje od 750 ml zvuči dobro ali meni miris meda uvijek brzo dosadi i onda jedva čekam da se potroši. Imala sam nekakvu kremu i za tuširanje i na kraju je mama potrošila :D A ako je dobar miris onda velika pakovanja dobro dođu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E imam i ja taj problem sa mirisom meda i onim sladunjavim mirisima, tako da uvek imam nekoliko kupki i onda menjam :D Verujem da je bila i neka neutralnog mirisa, ali mene uvek privuku šarenija pakovanja :D Svakako dobra kupovina, baš je povoljno

      Delete
  2. Sve mi se sviđa, ukrala bih ti lakove i rumenilo ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmmm, imaću to u vidu kad bude neki giveaway :DD Hvala ti, Mell :)

      Delete
  3. Ej,taj essence puder u prahu je stvarno fenomenalan!
    Kupila sam sad u kamenu,ma ni da pridje ovom u prahu!
    Male pare za odlicnu stvarcicu!
    A kutijica mi se toliko svidela da sam je sacuvala,i razmiljam da izdrobim ovaj u kamenu i smestim ga u kutijicu! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj baš sam se lomila da li da kupim taj u kamenu jer je kao praktičniji, pa sam se odlučila za provereno i izgleda da nisam pogrešila :D jeeeej :D
      Bolesno je koliko isto razmišljamo >.< ja sam sačuvala kutijicu i tu sam smestila neki kameni koji sam prethodno pretvorila u prah :D

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook