ŠMINKA

SEPHORA IT PALETTE

1:43 AM

Ovo je moja omiljena paleta! Koristim je svakodnevno, a i kad se šminkam za neke svečanije prilike. Uživam u njoj! Pakovanje je divno, izgleda kao torbica za večernje izlaske! Materijal kojim je presvučena je veoma prijatan na dodir, ali ga je lako okrznuti noktom (što se vidi i na slici). Na providnoj foliji je naznačeno koja se senka za šta koristi.


Paleta sadrži 12 polja, od kojih:
- 1 baza
- 2 hajlajtera
- 7 senki
- 2 ajlajnera

Tu je i dvostrana četkica, sa jedne strane za senku, a sa druge za nanošenje ajlajnera (ovo mi je jedna od omiljenih četkica); kao i braon olovka za oči kojom nisam preterano zadovoljna.






Pigmentacijom senki sam zadovoljna, a što se tiče postojanosti uz NYX bazu mi stoje bukvalno 20 sati, jer ih na duže nisam testirala. Omiljena polja su mi 2, 3, 9 i 15 (idući redom sa leva na desno prvo gornji red, pa donji). Šminkanje uz pomoć ove palete me uveseljava, uživam dok je koristim i ume da me zabavi satima.




Planiram ponovnu kupovinu ove palete, ali na crno/metalik. Nadam se da se vama sviđa bar upola kao meni, jer sam O Č A R A N A. Kupljena je početkom oktobra i oduševljenje ne opada. Mislim da su ovakve palete bolje rešenje od Blockbuster paleta, a vi?

You Might Also Like

14 comments

  1. Stvarno je divna paletica, moje boje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I moje *_*
      Drago mi je da ti se sviđa paletica :))

      Delete
  2. Sve boje koje bih i sama koristila, divotica je :)

    ReplyDelete
  3. Predivna je paletica! Koja je cena? :)

    ReplyDelete
  4. Lepa i skroz funkcionalna paleta :)

    ReplyDelete
  5. Ove nijanse redovno koristim i definitivno treba imati neku paletu kao što je ova :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma da, fenomenalna je. I za dnevne i za večernje nude izglede :))

      Delete
  6. Svaki put kada udjem u sephoru je gledam kao lebac da nisam jela ne znam koliko, ali imam toliko nude nijansi tačnije paleta da mi stvarno ne treba. Ali čim mi izmislim neki izgovor, uzeću je! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uzimaj obavezno, nećeš pogrešiti. Meni je ovo najbolja nude paleta koju imam, pigmentacija je fenomenalna, postojane su.. Bukvalno jedna od najboljih kupovina u životu :D

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook