ŠMINKA

Elizabeth Arden tečni puder

12:25 AM


Osećaj na koži nakon stavljanja ovog pudera je fenomenalan, čini mi se da blago hladi kožu i odlično se stapa. Pokrivna moć je od srednje do jake, a ten pravi besprekornim. Toliko ujednači ten, da imam utisak da mi je neko provukao lice kroz fotošop. Finiš je prirodan, blago mat, na dodir se ne oseća da imam bilo šta na koži. Ovo je definitivno najbolji puder koji sam ikad koristila. Kao da pegla lice, pore su skoro nevidljive, koža je skroz uglađena

Lagan je i svaki put kad ga nanesem osećam se nekako rasterećeno, jer ne moram da mislim na to da li ću prosijati, da li će mi koža ''pojesti'' puder, da li će mi ostati trag na prstu nakon što pipnem lice.. Izgleda da se mir u ovom smislu zaista može kupiti novcem. :D Od drugarica koje žive u inostranstvu sam čula da se EA proizvodi mogu kupiti malo jeftinije nego kod nas. Pošto je Elizabeth Arden doživela osamdeset i neku kao prava lepotica, nećemo sumnjati u njene kozmetičke preparate.


Skup i kvalitetan proizvod, upakovan u preslatku teglicu, i znam da to nekima može delovati kao mana. Meni pakovanje ne smeta, čak mi je bolje rešenje pakovati tečni puder u staklene teglice, nego u bočice - jer iz bočice poslednje mililitre verovatno nikad nećete izvući. Tekstura je tečno-kremasta, ali baš zato što je takva, bolje se nanosi prstima nego bilo kojom četkom za puder - jer toplina prstiju pomaže pri razmazivanju. Teglica ima zaštitni plastičan poklopac koji se nalazi ispod klasičnog poklopca. Nijansa je 05, ima SPF 15 i dobija se standardnih 30ml proizvoda.



Jedina stvar koja mi se kod ovog pudera nije svidela je izuzetno jak miris koji ne umem verno da opišem jer sam u tome loša, ali ima neki apotekarsko-bolnički šmek. To traje samo tokom nanošenja pudera i dok je teglica otvorena (na svu sreću), jer da je drugačije sigurno bih odustala od njega pošto mrzim taj miris.

You Might Also Like

14 comments

  1. Izgleda besprekorno na slikama, verujem da je odličan. I veliki plus za divno i praktično pakovanje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma i meni je pakovanje fenomenalno, ne znam zašto mnoge devojke nisu pristalice teglica.. Drago mi je da ti se sviđa :)

      Delete
  2. imam 05 nijansu i odusevljena sam

    ReplyDelete
    Replies
    1. I moja je petica, drago mi je da si zadovoljna koliko i ja :)

      Delete
  3. Volela bih da vidim kako izgleda na licu,ovako na ruci mi nista ne znaci!! :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne volim nešto da slikam lice za blog, ali ako se odlučim na to - sigurno ću nositi ovaj puder :)

      Delete
  4. I ja bih volela da vidim kako izgleda na licu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaooo, videću nešto da iskombinujem, ali kao što sam već napisala - ne volim da fotkam lice za blog :D

      Delete
  5. Samo kolika je ta cena? :))
    I gde se kupuje?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oko 50e, dobila sam ga od mame za rođendan, tako da ne znam gde ima. Viđala sam Elizabeth Arden proizvode u Jasminu, pogledaj tamo :)

      Delete
  6. Takodje isto pitanje, gde kod nas moze da se nabavi i kolika mu je cena ? Pozz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takođe isti odgovor :D
      Oko 50e, dobila sam ga od mame za rođendan, tako da ne znam gde ima. Viđala sam Elizabeth Arden proizvode u Jasminu, pogledaj tamo :)

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook