ŠMINKA

KOZMETIKA MARTINOVIĆ - SENKE 4,7 i 18

4:07 PM

Domaća profesionalna kozmetika kojoj svakako treba pružiti priliku. Senke su izuzetno pogmentovane i svaka košta 300 dinara, možete ih naći u Vlajkovićevoj 19ovo je njihov katalog. Mene su ove senke bukvalno oduševile, uopšte se ne truse i veoma su postojane. Posebno me raduje to što je domaća proizvodnja, a jedina stvar koja me buni je to što na poleđini piše ROK TRAJANJA NEOGRANIČEN(7. i 18.). Mada, ja i senke na kojima je naznačen rok godinu dana koristim godinama, pa ako je ovo tačno - postaće mi omiljene senke. Na ambalaži ne piše gramaža, ali kao što vidite - prilično su velike. Sa bazom stoje 9 sati na koliko sam ih maksimalno testirala.




Prvo broj 4: 





Sledeća je broj 7:





I poslednja - 18: 





Sve tri na delu:



Ima li neka od vas iskustva sa ovom kozmetikom?
Sa bilo kojom domaćom kozmetičkom kućom?

You Might Also Like

10 comments

  1. Koristila sam njihov korektor i glitere za oči, oduševljena sam svime, za Novu godinu sam rešila da se častim i nekom od njihovih paletica senki, njih još uvek nisam koristila. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videla sam da imaju palete baš kad sam pisala ovaj post - tad sam i videla on-line katalog.. Ne znam zašto nisu popularni, kad im je toliko proizvoda visokog kvaliteta. :D

      Delete
  2. Ja imam nihovu senku br 7, i bas mi se svidja, i ja sam se zacudila kad sam videla da je rok neogranicen. Sve pohvale

    ReplyDelete
    Replies
    1. Videla sam da neke senke koje vuku na roze i kajsiju mogu da se koriste kao rumenila, i da ova sedmica koju nas dve imamo može da bude hajlajter :) Hvala na pohvalama :))

      Delete
  3. Super izgledaju, ja bas volim domace kompanije, ne znam kako sam propustila da probam ove prozvode :( Sto se roka tice, ako se nanose uvek cistim cetkicama mogu dosta dugo da traju, vodim se po mirisu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ova kozmetička kuća je zaista vredna pažnje, a i kul je što kupovinom pomažemo domaću proizvodnju. Isto se vodim mirisom, ali i teksturom.. ako počnu da mi se preterano truse ili da se raspadaju - bacam ih :D

      Delete
  4. Prvi put kod tebe cujem za njih, i bas si me zainteresovala. Izgledaju jako lepo na slikama. Drago mi je da i nasi proizvodjaci mogu da ponude ovako nesto. Nadam se da cu imati prilike da ih probam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je mama ove senke uzela na nekom kozmetičkom sajmu i posle toga ih više nigde nismo našle. Znam da smo obe bile zabezeknute kad smo videle da imaju neograničen rok upotrebe, što su potvrdili na FB stranici. Sve u svemu, pigmentacija odlična za male pare :)

      Delete
  5. Veoma mi je prijatno da čitam Vaše komentare,posebno zbog toga što sam autor receptura kozmetike o kojoj dajete sud. U mojim proizvodima ima mnogo tajni, samim tim i čarolije, jedino nije tajna da su senke bolje od svih na tržištu. Mi smo kao brend poznati među profesionalnim šminkerima a oni našom šminkom
    šminkaju mnoge poznate ličnosti.Očekujem Vaša pitanja na facebook stranici.Odgovor će stići ubrzo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala za komentar, u potpunosti se slažem sa napisanim! :)

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook