ŠMINKA

OMILJENO - BRONZER

6:44 PM

Kao nastavak na priču o puderima, predstavljam vam moje omiljene bronzere:





















Brozer koji sam često koristila je Deborah Bronzing Powder u nijansi 2.








VRLINE - Ambalaža je zaista divna, sa ogledalom, bez beskorisnog aplikatora.. ne trusi se, ima 30g i dugo traje. Imam ga sigurno duže od godinu dana. Koristila sam ga i kao kameni puder, pošto nema nikakvih sitnih šljokica, već je potpuno mat. Matira, fiksira šminku.. odmah sam ga zavolela i kupila sebi još jedan ''za svaki slučaj''. Deborah ga je, čini mi se, povukla iz prodaje, ali ima sličnih.

MANE - Što se tiče samog proizvoda, nema mane. Možda će neko zameriti što nema aplikatora, ali kao što sam već pomenula - uvek se dobije neki beskoristan. Kao manu bih navela jedino cenu - 1600 dinara.




Nedavno sam kupila Miss Sporty Ohh! TAN So Fine bronzer u nijansi 002 Sunny.







VRLINE - Dugo sam ga posmatrala na polici u DM-u i kad sam rešila da ga kupim - nije ga bilo! I tako narednih 756 puta! Razbesnelo me je to što nikako nisam uspela da ga nađem i krenula sam redom - ulazila sam u svaku parfimeriju gde znam da drže Miss Sporty kozmetiku. U parfimeriji u Terazijskom prolazu nalazim jedan jedini i grabim ga. Cena? Oko 220 dinara! Neverovatno! A našla sam se u još većem čudu jer mi je prodavačica rekla da ću uz kupovinu još jednog proizvoda od 200 din dobiti i njihov korektor. I tako sam kupila njihov ajlajner i dobila korektor o kome ću pisati u nekom od narednih postova. Bronzer nije opravdao svu tu pomamu za njim. Ok, 200 dinara je, toliko i vredi. Dobar je za neke dnevne varijante, prirodne lookove. Odlično je je što ne možete promašiti nijansu zato što bronzer nije toliko pigmentovan, pa takođe ne možete ni preterati. I još jednom sam shvatila da je Miss Sporty kozmetika za tinejdzerke. Nalazi se ovde iz razloga što je jedan od dva bronzera koja sam koristila.

MANE - Ovaj bronzer dolazi u prejeftinoj plastičnoj ambalaži, koja je pukla već u prvih nekoliko dana korišćenja. Trusi se i zato se brzo troši. Slabo je pigmentovan. On ima 6,2 grama, to je 5 puta manje od Deborah bronzera. Pa da uporedimo cenu i kvalitet, dakle:

5 Miss Sporty bronzera ima gramažu kao jedan Deborah = 1100 dinara
1 Deborah bronzer ima gramažu kao 5 Miss Sporty = 1600 dinara
________________________________________________________

razlika je u 500 dinara i u tome što je Miss Sporty mnogo, mnogo lošiji




Računajte pre nego što kupite.

You Might Also Like

4 comments

  1. Jaoo,ja imam Miss Sporty! I bas sam ga slikala pre 5-6 dana da ga recenzujem.. :D
    Meni je super,ne znam sto ti se ne svidja..:/
    Bar meni je bas onoliko pigmentovan koliko ja zelim :)
    Nije ni prenarandzast,ni prebraon.Taman! :P
    Meni se jedino ne svidja sto ima te kao skoljice

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa nije mi toliko loš, ali kad ga poredim sa Deborinim - ne može ni da mu priđe. Verovatno bi mi bio ok da sam prvo koristila MS, pa onda ovaj drugi.. A jeste mu mana što ima šljokice, mat bronzeri su lepši :))

      Delete
  2. Deluje jako interesantno! Obozavam bronzere :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da to čujem :D Ja bronzere najviše volim tokom leta, tad su neizostavni :))

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook