ŠMINKA

Omiljeni karmin(i) ove zime

12:29 AM


Bez dileme to je Rimmel Kate Moss u nijansi 08.





Odličan karmin sa fenomenalnom pigmentacijom, veoma pristupačan - cena oko 400 dinara. Dugo stoji na usnama, ne razliva se, na usnama ostavlja blago mat finiš, ne lepi se i nema iritantan miris koji meni često ume da nadraži grlo. Za ovaj karmin sam se odlučila pošto dugo koristim njihove olovke za usne, koje su me takođe oduševile. Pristupačno, a kvalitetno. 

 u zatvorenom prostoru

napolju 


Pored Rimmel KM 08, moja omiljena olovka za usne - Aura 36  je zablistala. Mnogo mi se sviđa kako se ovaj karmin i olovka slažu. 

u zatvorenom prostoru 

 napolju

Nije mi pošlo za rukom da fokusiram ovu olovku. Imam dve pošto često gubim stvari, a i ova prva je pri kraju. Inače koristim olovke za usne samo iz drogerija i mislim da nema koju nisam probala. Pored Rimmelovih (i Deborah koje nisu baš u istom cenovnom rangu), ove Aurine su mi omiljene. Koristila sam nekoliko nijansi, uglavnom levo od crvene 43 i nema one koja me je razočarala. Cena je oko 300 dinara, ne sećam se tačno. Kremaste olovke, lako se razmažu i preko celih usana, lepo se zarezuju, dugo stoje na usnama.. zadržavaju karmin, ne razmazuju se. Odlične, zaista.






MAYBELLINE 145 PINK DIAMONDS




Ovaj Maybelline karmin 145 PINK DIAMONDS sam ubacila u post zato što u poslednje vreme i njega često mackam. Koristim ga samog ili u kombinaciji sa ovom Aurinom olovkom. On ima malo štrasa u sebi, pa se sitne šljokice mogu osetiti kad se usne protrljaju jedna o drugu. Cena je nešto jača u odnosu na ostale drogerijske karmine - čini mi se oko 700 dinara

u zatvorenom prostoru 

 napolju





Sva tri na ruci:





*Svočevi nisu ponovljeni.


Koji je vaš omiljeni ruž ove zime?
Da li ste probale Rimmel Kate Moss ruževe?

You Might Also Like

6 comments

  1. Baš mi se sviđa ovaj Rimmel! Probala sam jedan iz Kate kolekcije, najdrečavija nijansa, mislim da je 06... Zadovoljna sam njim. Ne znam zašto, ali Auru uopšte ne kupujem...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imala sam taj 06, pink - divan :) Nije loša Aura, mada jedino što redovno kupujem su ove olovke

      Delete
  2. Rimmel-ov jako lepo izgleda, steta je sto ga nisi slikala i na usnama! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sve vodim time da na različitim usnama različito izgleda karmin, pa da moj primer neće biti od pomoći :D Ali možda bi i trebalo da slikam na usnama, razmisliću :))

      Delete
    2. Slikala, samo da sačekam novu bateriju za lap top i ažuriraću post :)

      Delete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook