NEGA LICA

Dr Milojević - LOSION ZA MASNU KOŽU

12:20 PM



Nakon što mi je Garnier micelarna napravila katastrofu na licu odlučila sam da se vratim PROVERENOM. Na samom ulasku u pubertet, kad su se javili prvi upalni procesi na koži, od tadašnjeg dermatologa dobila sam ovaj losion. Na moju masnu kožu je delovao odlično i kad god sam ga nekome preporučila obično su mi se zahvaljivali nekoliko puta.

Pre nego što krenem u priču o proizvodu sa slika - zamoliću vas da pročitate post u kome sam sažeto objasnila razliku između TONIKA I LOSIONA (koji kom tipu kože odgovara i za šta se koriste). Post možete pogledati - OVDE (klik, klik)


Pošto smo utvrdili redosled čišćenja lica i razliku između tonika i losiona, vreme je da se vratimo na LOSION ZA MASNU KOŽU DR MILOJEVIĆA. 

Šta treba da znate:
- cena 510 dinara za 200ml
- kupuje se u apoteci Kamilica
- više informacija o apoteci i doktoru OVDE
- namenjen masnoj i problematičnoj koži (postoji i za druge tipove, ali tonik)
- pun je alkohola i ako ga ne naosite kako treba, lako može doći do preteranog isušivanja kože
- za dan može da potpuno sasuši bubuljicu

E ovu poslednju stavku sam čuvala za kraj. Upravo zato ga obožavam! Umiijem se SebaMed sapunom, nanesem losion, pa onda hidratantnu kremu i tek onda krećem sa šminkanjem. Uveče, postupak je skoro isti, Sebamed, pa losion, pa noćna krema i krema za bubuljice ako je potrebno. Kao što možete da zaključite - koristim ga dva puta dnevno. Bočica mi na taj način traje malo duže od 2 meseca.Ovaj losion ne isušuje kožu, detaljno je čisti (mnogo bolje od micelarnih) i najbrže od svega što sam koristila deluje na bubuljice. Ako se ujutru pojavi, do sutra ujutru je već sasušena. Jedno što kad se bubuljica povuče - ostaje flekica koja je tu sigurno još nekih 20-ak dana. Ali dobro, bar te flekice mogu da se pokriju puderom (za razliku od ispupčenih čudovišta).


Na svim proizvodima Dr Milojevića na poleđini proizvoda zalepljena je ceduljica na kojoj piše datum proizvodnje. Losion koristim u kombinaciji sa HIDRAVITA kremom i kremom za problematičnu kožu koju nanosim samo na crvenilo. Ako vas zanima, mogu i o njoj da napišem post, pa da kompletiram priču o proizvodima Dr Milojevića koje obožavam.






Kako vam se čini?
Baš volim proizvode Dr Milojevića.

You Might Also Like

15 comments

  1. Zbog intenzivne i iritantne reklame na TVu nemam poverenja u njihove proizvode. Ne verujem tim ljudima koji reklamiraju proizvod i imam utisak da je sve namešteno. Pravo je osveženje pročitati o njihovim proizvodima na nekom blogu, a da uliva poverenje! Što se mene tiče, ja bih volela da čitam poštene recenzije o svim proizvodima za problematičnu kožu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U potpunosti razumem tvoj stav i verujem da bi moj bio isti da Milojevićeve proizvode nisam probala pre onih glupih reklama. Danas, kad pomenem njegove preparate svi se zgroze ili se našale na račun Acne Intesiv formule. Mada, poznajem nekoliko osoba kojima je baš ta ista formula promenila život (na bolje, naravno). Trudim se da recenzije uvek budu poštene, jer takve i ja najviše volim da čitam. :))

      Delete
    2. Ja sam za dr. Milojevica cula jos 2003 god. kada sam i prvi put otisla na pregled. Zahvaljujuci njemu i njegovoj kolekciji nikada vise nisam imala problem sa licem. Koristila sam glirevitu i lightening t cream. Za telo sam koristila njegovo mleko koje je sve na neke kolace mirisalo.

      I meni se ljudi smeju kada cuju da lice perem dove sapunom. To mi je on preporucio kao najblaze sredstvo za ciscenje. Koristim ga odavno i nikada nisam imala problema.

      Delete
    3. Baš mi je drago što si imala tako pozitivno iskustvo <3
      I ja za Milojevićeve preparate imam samo reči hvale! Meni je preporučio Sebamed sapun, ali verovatno svako dobija terapiju prema tipu kože.. Hvala ti od srca što si podelila svoje iskustvo baš kod mene na blogu!

      Delete
    4. Kada bi vam pokazao slike lica pre i posle koriscenja acne intenziva ne bi ste verovali! Promenio sam 4 dermatologa od privanih koji deru do ovih u domu zdravlja preko vma...I tako 10 godina...I slucajno ali slucajno mi prijateljica naruci aif....Za mesec dana je bukvalno uradila vise nego dermatolozi svojim lekovima,kremama,terapijama! Imao sam uzasne podkozne bubuljice koje su me bukvalno ubijale u pojam.Kljukali su me dovicinom,i jos par nekih lekova koji kostaju uzas mnogo,cedili me ,mazali ma strasno.Mislim da su 90% dermatologa prevaranti koji deru....

      Delete
    5. Iskreno se radujem što si rešio problem, a još mi je draže što je muško progovorilo na mom blogu! Do neba sam zahvalna za komentar :) U potpunosti se slažem sa tobom, jer i ja imam negativno iskustvo sa dermatolozima. Državni su potpuno nezainteresovani, a privatne interesuje samo jedna stvar. Da su bar više posvećeni lečenju, a manje zarađivanjem na tuđoj nesreći...

      Delete
  2. A da li si koristila onaj losion iz seta Acne Intensive formula, pa da nam uporedis? :) ovaj je dosta jeftiniji, a deluje bas super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. AIf nikad nisam probala, ali verujem da ima razlike.. Zavisi šta očekuješ od losiona.. Mislim da ovaj ne može da reši neki veći problem, ali par bubuljica tu i tamo vrlo uspešno uništi :)

      Delete
    2. Meni taj losion nikako nije odgovarao, toliko je zatezao kozu da je to bilo strasno, kao da je bio ceo od alkohola, tako je i mirisao. Ona krema nije losa, samo se dosta brzo trosi. Bolje da kupis pojedinacno.

      Delete
    3. Meni je taj losion taliko zatezao lice da je to strasno, kao da je bio ceo od alkohola, tako je i mirisao. Kremica nije losa, malo je pakovanje, brzo se trosi. Najbolje je otici na pregled kod dr. Milojevica i da ti on kaze sta da koristis. Mozda nece biti dovoljne samo kreme.

      Delete
    4. Naravno, konsultacija sa doktorom je OBAVEZNA!
      @Vila Promaja,
      Hvala što si napisala svoje iskustvo sa AIF :))

      Delete
  3. Moje iskustvo sa AIF je odlično! Jeste malo u početku neprijatno peckanje i perutanje kože, ali mi je sredilo bubuljice vrlo brzo i nemam više problema sa njima! Pozzz....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala za iskustvo, drago mi je da je AIF bila od pomoći. Nakon ovog posta detaljnije sam se raspitala i saznala sam da jeste učinkovito, ali da su svi proizvodi iz seta male zapremine i brzo se troše. Ko ima problematičnu kožu treba da pokuša, još uvek nisam čula da je nekome odmoglo :)
      Još jednom se zahvaljujem! Pozdrav!!

      Delete
  4. Meni nije pomoglo!!!

    ReplyDelete

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook