NOVO

New in #4

12:24 AM

Prvi new in u februaru, bez obzira što sam neke od ovih proizvoda kupila krajem januara i već počela da ih koristm. Garnier dvojac je potpunih hit, kako u blogosferi, tako i generalno među ženskim polom. Rafovi sa micelarnom su prazni, a vidim da nema koja blogerka nije kupila Perfect Blur kremicu. Maskaru nikako nisam uspela da uslikam kako treba, pa sam postavila sliku sa Google Images.



1. Dove kupka koja prelepo miriše. 500ml u dm-u na akciji samo 300 dinara! Ovaj moj je kupljen na buvljaku za 350 dinara, a ima 750ml. Fenomenalna kupovina.





2. Garnier Micelarna koja je još bolja kupovina od Dove kupke, 400ml za 500 dinara (duplo više proizvoda za isti novac kao Mixa i Loreal)







3. Garnier prajmer - fenomenalna stvar ako volite osećaj koji silikon ostavlja na koži. Pore su zaista manje vidljive, koža zaglađena.. 550 dinara na akciji u Liliju, regularna cena oko 700 (čini mi se).








4. Balea losion za ruke, kupljen u dm-u za nešto manje od 200 dinara. Držim ga pored Balea tečnog sapuna koji je takođe u ovom postu, a koristim ga posle svakog pranja ruku. Divno miriše, a i fino hidrira. Koža ga prilično brzo upije, tako da nema masnih ruku.






5. Laura Vandini losion za telo - dobila sam ga na poklon, fenomenalno miriše, jedva čekam da počnem da ga koristim!








6. Balea tečni sapun sa medom i mlekom -  cena je oko 200 dinara za 500ml proizvoda, što je duplo manje za isti novac u odnosu na antibakterijski sapun koji inače koristim. Ovaj miris iz Baleinog asortimana sam zavolela kad sam kupila njihovu kupku i od tad stalno imam želju da kupim nešto od mleka i meda. Post u kom sam pisala o antibakterijskom sapunu, kao i o Balea kupki - možete naći OVDE.







7. Maxfactor puder u kamenu - cena oko 850 dinara, volela sam ga dok je bio oko 500 din jer mislim da toliko i vredi. Dugo, duuugo ga nisam koristila - pisala sam o njemu u svom prvom 'potrošeni proizvodi' postu, koji možete da pogledate OVDE.








8. Deborah sjaj za usne - odlična pigmentacija, na nekoj akciji u dm-u malo više od 500 dinara.








9. Maxfactor false lash effect - dobila sam je na poklon i još uvek je nisam koristila.




Želite li da o nečemu sa liste pišem malo detaljnije? 
Trudiću se da u februaru postujem malo redovnije!

You Might Also Like

2 comments

Hvala na pažnji! Ako želiš da budeš u toku sa dešavanjima na blogu, lajkuj Le prettiness i na Facebook-u.

SUBSCRIBE

Like us on Facebook